Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Piszkosul tetszik a szomszédom, de mindkettőnknek családja van!

Egyszerűen totál zavarban vagyok, ha szóba elegyedünk, nagyon feldob, ha egyáltalán csak rámnéz, vagy köszön...

Tudom, olyan, mintha egy tizenéves írná ezeket, de már közel vagyok a 30-hoz, és még mindig fordul velem ilyen elő...

Többször is. Az elmúlt 7 évben, amióta párommal együtt vagyunk, legalább 5-6 ilyen alkalom volt, aztán pár hónap múlva túltettem magam ezeken a "hú, de szeretem" korszakokon.

Most ez már fél éve érlelődik bennem. Mindig kitalálok valamit, hogy kimenjek a kapuhoz és láthassam..

Vajon a tudtára hozzam, hogy tetszik nekem?

Miért történik ez, hogy állandóan beleesem - vagy csak úgy hiszem, hogy beleesem - másokba? Lehet szeretethiány? Vagy valami más?

2008. nov. 11. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Úgy néz ki a dolog, hogy valamiben hiányt szenvedsz a házasságodban, talán ezt keresed más férfiakban... a kérdés csak az, hogy miben is szenvedsz hiányt? Nem gondolkodtál még ezen soha? Őszintén érdekelne.
2008. nov. 11. 23:36
 2/10 A kérdező kommentje:

De , de pont ezért vagyok tanácstalan.:(

Párommal már többször is beszélgettünk ilyesmiről, de sajnos nincs változás...:(

2008. nov. 11. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjed előtt megfelelően kiélted magad? Úgy értem nem lehetséges, hogy csak kíváncsi vagy?
2008. nov. 11. 23:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Háááááát volt pár pasim, de valahogy még mindig vonzzanak a kalandok.
2008. nov. 11. 23:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem élted ki magadat.Kérdés az,hogy tudsz-e így élni továbbra is..
2008. nov. 11. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Felnőtt fejjel ne tök idegenektől várj megoldást, ez a te sorsod, te életed, ne hárítsd másra a döntés felelősségét.
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma is pl iwiwen írtam neki egy felköszöntő levelet (amúgy nem levelezünk) és egész görcsbe rándult a gyomrom az izgalomtól, amikor megláttam, hogy válaszolt, pedig csak egy szimpla köszönöm volt benne.
 8/10 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, ez az oldal ilyesmire való, hogy tanácsot kérjen az ember. Nem? Hát én ezt teszem!

Véleményeket, tanácsokat kérek...

2008. nov. 11. 23:58
 9/10 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem teljesen egészséges, ami veled történik, mert elvileg az ember érző lény. Mivel az nem megcsalás, hogy belehabarodsz időnként másokba, ezért nem is járhat semmilyen következménnyel. Ez a szeretethiány, amit te említettél, nagyon elgondolkodtató, mert nem tudni MI a mozgatórugója ezeknek az érzelmeknek, nem biztos, hogy lelki eredetű, sokkal inkább nekem úgy tűnik, hogy fizikai, azaz szexuális hiánnyal párosuló érzésről beszélünk. Ez a fellángolásos időszak talán egészen addig fel fog lépni, amíg nem találod meg azon a téren is a hozzád illő egyént... De mivel családod van, ezért a dolog jóval komplikáltabb. A plátói szerelem pedig annál rosszabb, minnél többet gondolsz rá, mert akkor mélyülnek el igazán a dolgok... (D.P.)
2008. nov. 12. 00:28
 10/10 anonim ***** válasza:
16%

Akkor én is írok férfi szemszögből:

Vonzó ez a szomszéd Brünhilda és biztos bejövök neki, látszik a viselkedésén.

Nemtudom mi legyen, ha megdugom és kiderűl nálunk is nagy gond lesz és még a férjét is le kell üssem/vagy ő üt le engem...azért ha olyan helyzet adódna megdugnám csak nem derül ki.

Amúgy most nem lennék a férjed helyében...

2008. nov. 12. 00:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!