Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mit tegyek?
Piszkosul tetszik a szomszédom, de mindkettőnknek családja van!
Egyszerűen totál zavarban vagyok, ha szóba elegyedünk, nagyon feldob, ha egyáltalán csak rámnéz, vagy köszön...
Tudom, olyan, mintha egy tizenéves írná ezeket, de már közel vagyok a 30-hoz, és még mindig fordul velem ilyen elő...
Többször is. Az elmúlt 7 évben, amióta párommal együtt vagyunk, legalább 5-6 ilyen alkalom volt, aztán pár hónap múlva túltettem magam ezeken a "hú, de szeretem" korszakokon.
Most ez már fél éve érlelődik bennem. Mindig kitalálok valamit, hogy kimenjek a kapuhoz és láthassam..
Vajon a tudtára hozzam, hogy tetszik nekem?
Miért történik ez, hogy állandóan beleesem - vagy csak úgy hiszem, hogy beleesem - másokba? Lehet szeretethiány? Vagy valami más?
De , de pont ezért vagyok tanácstalan.:(
Párommal már többször is beszélgettünk ilyesmiről, de sajnos nincs változás...:(
Azt hiszem, ez az oldal ilyesmire való, hogy tanácsot kérjen az ember. Nem? Hát én ezt teszem!
Véleményeket, tanácsokat kérek...
Akkor én is írok férfi szemszögből:
Vonzó ez a szomszéd Brünhilda és biztos bejövök neki, látszik a viselkedésén.
Nemtudom mi legyen, ha megdugom és kiderűl nálunk is nagy gond lesz és még a férjét is le kell üssem/vagy ő üt le engem...azért ha olyan helyzet adódna megdugnám csak nem derül ki.
Amúgy most nem lennék a férjed helyében...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!