Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire tönkretehet egy nárcisztikus férfi?

Figyelt kérdés

Nem voltunk soká együtt, mindössze 1-1,5 hónapot.

Eleinte minden rendben volt, mondhatni, túl rendben. Nehéz időszakon voltam túl akkoriban, jólesett, hogy valaki (látszólag) érdeklődik utánam (nem szexuálisan, hanem hogy mi van velem, hogy vagyok).

Rendes randijaink voltak, normálisan viselkedett, udvarias volt, kedves, érdekelte minden.

Átlagos helyekre jártunk, park, kávézó, bemutatott a barátainak, egyszer voltam is nála, főzött vacsit.

A bajok az első szex után kezdődtek (kb 1 hónap eltelte).

Eleinte csak annyi volt, hogy beszólt hülyeségekért, hogy mit csinálok, miért azt csinálom (ilyenek, hogy miért ülök így, miért nézek úgy).

Utána elkezdett azzal szórakozni, hogy csókolóztunk, simogatott, majd közölte, hogy szerinte ösztönlény qrva vagyok, és nincs hozzám gusztusa. Majd 5 perc elteltével újrakezdte. Amikor megmondtam, akkor hagyjon csak üli nyugodtan, azt mondta, azt csinál, amit akar.

Utána közölte, hogy jó, akkor nem lesz többet szex. Nem is volt.

Elkezdett minden aprósággal cseszegetni, mint pl a súlyom (rendben van, akkor 55kg voltam), az alakom, azzal, hogy szerinte csúnya vagyok, és mindent, amit elmondtam, hogy valaha ilyen vagy olyan gondok értek, mind felhasználta ellenem.

Hogy apum azért utált, mert egy mocskos szjha vagyok, mindenkinek jobb lenne, ha megölném magam.

Látta, hogy ez hat, éjszakákon át nem hagyott aludni olyan marhaságokkal, hogy "Mi lenne, ha megölnéd magad? Nem kellesz senkinek. Én csak segíteni akarok."

A végén már nem tudtam enni, és tényleg meg akartam ölni magam.

Mindez pár nap leforgása alatt.

A legrosszabb az egészben, hogy a srác pszichológiát tanult, tehát értett ahhoz, hogy kell hatni valakire.

(Az ilyen beteg emberek alapból, de ő jobban)

2019. máj. 19. 17:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

Végigolvastam az összes válaszodat, de még mindig nem értem, miért született meg ez a kérdés. Másfél hónapot voltál vele, azóta elmúlt fél év terápia, túl vagy rajta. Akkor miért a kérdés?

Mindenesetre ez nem nárcizmus, hanem egy pszichopata szadizmusa. És az a legrosszabb, hogy az is lehet, h csak egy gyökér, aki megpróbálta elérni, h az első szex után te dobd őt, ne neki kelljen.

Amúgy a pszichológusok nem azt tanulják, hogyan kell ártani valakinek, hanem azt, hogyan működik a lélek.

2019. máj. 19. 19:16
 22/26 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom, én akármilyen padlón vagyok az első ilyen megszolalâsa után kibsztm volna! Ha nem hagy békén meg is veretnèm!
2019. máj. 19. 19:19
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

Igazából a "drága jó" famíliád tett tönkre, a pasi csak adott még egy lökést a szakadékba, de egy jó nagyot.

A helyedben felkeresnék egy terapeutát, mert így a büdös életben nem lesz normális párkapcsolatod.

2019. máj. 19. 20:28
 24/26 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez nem marxizmus, hanem inkább pszichopata. Ès ha igaz a sztori, akkor ez igen komoly dolog, egy feljelentèst is megèrt volna a dolog, hisz ez ha úgy vesszük gyilkossági kísèrlet. Az meg különösen veszèlyes, hogy pszichológiát tanul, ès esetleg a jövőben embereket fog kezelni...

Bár elèg fura az egèsz, túl rövid idő alatt tör törtènt sokmindent.

Amúgy engem is èrdekelne a kèrdès kiírásának apropója. Ez most hogy jutott mèg eszedbe? Hisz már több mint egy èv eltelt azóta.

2019. máj. 19. 23:23
 25/26 anonim ***** válasza:
57%
Jól is néznénk ki, ha ez marxizmus lenne XD
2019. máj. 20. 06:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus akart lenni, csak átírta a teló ès nem vettem èszre.
2019. máj. 20. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!