Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire tönkretehet egy nárcisztikus férfi?
Nem voltunk soká együtt, mindössze 1-1,5 hónapot.
Eleinte minden rendben volt, mondhatni, túl rendben. Nehéz időszakon voltam túl akkoriban, jólesett, hogy valaki (látszólag) érdeklődik utánam (nem szexuálisan, hanem hogy mi van velem, hogy vagyok).
Rendes randijaink voltak, normálisan viselkedett, udvarias volt, kedves, érdekelte minden.
Átlagos helyekre jártunk, park, kávézó, bemutatott a barátainak, egyszer voltam is nála, főzött vacsit.
A bajok az első szex után kezdődtek (kb 1 hónap eltelte).
Eleinte csak annyi volt, hogy beszólt hülyeségekért, hogy mit csinálok, miért azt csinálom (ilyenek, hogy miért ülök így, miért nézek úgy).
Utána elkezdett azzal szórakozni, hogy csókolóztunk, simogatott, majd közölte, hogy szerinte ösztönlény qrva vagyok, és nincs hozzám gusztusa. Majd 5 perc elteltével újrakezdte. Amikor megmondtam, akkor hagyjon csak üli nyugodtan, azt mondta, azt csinál, amit akar.
Utána közölte, hogy jó, akkor nem lesz többet szex. Nem is volt.
Elkezdett minden aprósággal cseszegetni, mint pl a súlyom (rendben van, akkor 55kg voltam), az alakom, azzal, hogy szerinte csúnya vagyok, és mindent, amit elmondtam, hogy valaha ilyen vagy olyan gondok értek, mind felhasználta ellenem.
Hogy apum azért utált, mert egy mocskos szjha vagyok, mindenkinek jobb lenne, ha megölném magam.
Látta, hogy ez hat, éjszakákon át nem hagyott aludni olyan marhaságokkal, hogy "Mi lenne, ha megölnéd magad? Nem kellesz senkinek. Én csak segíteni akarok."
A végén már nem tudtam enni, és tényleg meg akartam ölni magam.
Mindez pár nap leforgása alatt.
A legrosszabb az egészben, hogy a srác pszichológiát tanult, tehát értett ahhoz, hogy kell hatni valakire.
(Az ilyen beteg emberek alapból, de ő jobban)
9, Na, empátia beléd se szorult, az látszik.
Nem tett tönkre, ha sikerült volna, most nem írogatnék itt.
Felismertem a bajt, ha nem is 2 perc után, de időben.
Ha akkor épp rendben vagyok, nem jutok el idáig, szóval nem tehetek róla, hogy vannak tetvek, akik kiszagolják, ha valaki sebezhető állapotban van épp.
Attól még nem nem normális. Majdnem mindenkinek volt már traumája, és majdnem mindenki volt már depressziós.
"majd közölte, hogy szerinte ösztönlény qrva vagyok"
Az első ilyennel kellett volna lelepned.
Inkább keress fel egy pszichológust, mert rendre hasonló szitukba fogsz keveredni.
17, Ha gyenge lettem volna, akkor már nem élnék.
Nem tartom magam gyengének, pusztán nehéz helyzetben voltam.
Direkt csinálta, tudta, mit csinál, és élvezte is, szóval ne vegyünk minket egy kalap alá.
18, Igen, azt kellett volna, de akkor épp nem volt reális ítélőképességem.
Csak kb 1,5 hónapot töltöttem ebben a "kapcsolatban", tehát az eset után még olyan 6 napot.
Ne írjunk úgy, mintha évek lettek volna.
#15 na, látod, ez volt a baj! 170 centisen persze, hogy csak egy gyökér lehett! A megtestesült gonoszság. A legalja.
Magas férfit keress.
Intelligensebbek, okosabbak, műveltebbek, kedvesebbek, jóképűbbek, izmosabbak, jobb a humoruk, hűségesebbek, határozattabbak, erősebbek, magabiztosabbak, nagyobb a farkuk, magasabb az érzelmi intelligenciájuk, normálisabbak. És sokkal ügyesebbek. Hiszen magasabbra nőttek.
Ja, és persze magasabbak, a leglényegesebb, hogy magasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!