Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vezető beosztású nő miért akar "rangján" alul ismerkedni?
Ő mérnök végzettségű és a gyár egy másik osztályán vezető, én csak egy érettségizett SMD programozó vagyok (amit belső képzésen tanultam) kvázi betanított munka, ezen felül annyi hogy beszélek angolul, mert az meg kell a munkámhoz, de pl az érettségim olyan rossz lett hogy egyetlen egyetemre sem jutnék be.
Ebédszünetben gyakran odaül hozzám és beszélgetünk, többször utalt rá finoman hogy munkaidőn kívül is találkozhatnánk kettesben. Persze értem hogy azért tőlem várja hogy randira hívjam.
Ez oké is csak azért meglepett, hogy egy gyártósori melóssal szeretne ismerkedni. Bár nagyon tetszik nekem de szerintetek milyen problémák merülhetnek fel?
én csak egy érettségizett SMD programozó vagyok"
Hát ha te ilyen lájtósan be tanúltad akkor elég penge vagy , és a programozók olyan szintre tudnak fejlődni ahól te már a 20xorosát keresnéd mint ő.. Ne hogy azt hidd ,buták ezek a nők , előre rád megy mert látja benned az arany bányát és azt , hogy hova juthatsz.. Vannak akik előre le stipi stopizák az ilyen lehetőséget..
Nekem csak egy technikusim van, de valamelyest tudok programozni desktopra, webre pedig elég jól. És eddig kizárólag diplomás nőim voltak, pedig sosem szűrtem ez alapján, egyszerűen így alakult.
Ne foglalkozz az előítéleteiddel meg a sztereótípiákkal, vidd el randizni a nőt.
Öcsém, te totál hülye vagy!
Mi a francnak ilyen szarságokon gondolkodni? Ott egy nő, aki értésedre adta, hogy tetszel neki, az érzés kölcsönös, az, hogy kapcsolatban is tudtok-e együttműködni, az meg majd kiderül. Ez igaz akkor is, ha ugyanolyan foglalkozású és beosztású emberek ismerkednek, meg ha nem.
Nem tudom hallottad-e a mondást, de az intelligenciát nem papírban mérik, és még csak nem is osztályozzák!
Az én feleségem elég jó menő ügyvéd, magam pedig szobafestő vagyok.
Igen, sokszor eljkárunk kollégális, öltönyös összejövetelekre, és csak akkor megy ezekre ha én is megyek.
Először nagyon kellemetlenül éreztem magam ilyeneken, mert ha szakamaiztak akkor nem tudtam/tudok hozzászólni, de minden máshoz igen.
Nem szégyelt mikor megkérdezték mivel foglalkozom, a szakmám nem zárta ki, hogy jókat beszélgessek bármilyen más dologról, a kollégái el is fogadtak, először nem akarták elhinni mivel foglalkozom.
Az a tudat él az emberekben, hogy dohányos, pitykós, igénytelen festők...
A magánéletben nagyon jól elvagyunk, nagyokat beszélgetünk, imádjuk egymást!
20 éve vagyunk együtt és 2 gyermekünk van.
Szóval tedd félre a hülyeséget ember, állj a sarkadra, és hívd el randizni!
Mert nincs elég vezető beosztású férfi a vezető beosztású nők mellé párnak.
A nők nézik ezeket a státusz, munkahely, fizetés dolgokat mint fontos szempontokat párválasztáskor.
A legtöbb vezető beosztású férfi leszarja, hogy a párjának milyen végzettsége, munkahelye, státusza, fizetése van, nem ezek az elsődleges szempontok párválasztáskor a férfiak számára.
Ezért hiába akarnának a nők magukkal minimum egyenlő státuszú (de inkább felettük álló) férfit, nincs elég, mivel a férfiak lefelé is ismerkednek szívesen.
Sokmindenre válaszoltak már itt előttem, úgyhogy én inkább más oldalról közelítem meg a kérdést.
Édesanyámnak 2 diplomája van, és úgy házasodott össze apámmal, hogy neki még érettségije sem volt.
Nem a diploma adja az intelligenciát.
Később apám látta magában a potenciált és ő is lediplomázott, de enélkül is megvoltak több mint 10 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!