Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti buktok a magas fiúkra mondjuk úgy 195cm magasra?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 22:39
1/31 anonim válasza:
ííígen!
Minden vágyam egy olyan magas pasi. de sehol nem találok szinglit:D
17/L
2/31 anonim válasza:
IGEN!! :-D Bár nekem kis sámlira kell állnom hozzájuk,mert 156 cm vagyok.Pár szintnyi különbség van.
3/31 Timi: ) válasza:
Simán,vonzanak a az olyan pasik,akik magasak,de csak akkor ha nem vékony,giliszta"...se nem kigyúrt.
Ha ő elviseli az én 167 cm-et,akkor én is az ő 195 cm-ét:P
De a kérdésedre a válasz:Igen
4/31 anonim válasza:
Francokat. Törpe vagy. Tudod kis ember nagy bottal jár. Ergo neked kicsi a farkat, igy senkinek sem kellesz.
Babi bácsi
6/31 anonim válasza:
én is 195cm vagyok de sehol se találok egy jó csajt:(
ha gondoljátok írjatok privit
17f
8/31 anonim válasza:
imádom a magas srácokat. IMÁDOM(L):D
9/31 anonim válasza:
barátom 193 centi, de mellé 115 kiló is.
Szóval a magasságod nekem oké, de én pl nem szeretem a vékony pasikat.
28/N
10/31 anonim válasza:
igen mert ilyenhez nem kell letérdelni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!