Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült a páromról, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hency66 kérdése:

Kiderült a páromról, hogy a kolléganők fenekét fotózza titokban. Velem minden nap van szeretkezik.43 éves, én 33. Azt mondta, hogy hiába vagyok neki tökéletes ő beteg mentálisan, mert neki nem szép a teste, kissebségi komplexusa van. Vélemény?

Figyelt kérdés

2019. máj. 15. 18:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Már miért lennének jók egymásnak?

Kívánom hogy aki így gondolkodik, annak derüljön ki egy baromi nagy aljasság a párjáról, aztán mikor próbál napirendre térni a dolog felett, mondják ugyanezt neki a körülötte lévő, mások kárán szórakozó keselyűk.

Kérdező, ezt ne toleráld. Dobd ki a fenébe, és vegyél helyette kutyát. Állatiasság terén kb egy szinten vannak a pároddal, de az legalább lojális, idomítható, és nem csinál ilyen illegális, perverz hülyeségeket.

2019. máj. 15. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Hogy' történik a fenékfotozás? Nyilvános helyen felöltözött nök, vagy titokban fürdö, WC, lépcsö, stb?
2019. máj. 15. 20:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Barátnőm exe is a kisebbrendűségi komplexusra fogta, hogy szexhirdetéseket adott fel a befotózott f-szával...
2019. máj. 15. 20:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Az irodában történik, csak fenekeket és lábakat fényképez. De ezt teszi a buszon és az utcán is.
2019. máj. 15. 20:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg beteges.

Rosszabb nem hiszem, hogy lesz, hiszen 43 éves. Ha szerencséd van, 10 év múlva már nem a nők fenekén fog járni az esze, hanem a Prostamol Unón.

2019. máj. 15. 21:15
 16/22 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom,hogy miért kell ennyire kiakadni rajta!? Simán fenék-centrikus. Téged nem csal meg ezzel,ha nem fotóz,akkor is a popsikat fogja bámulni,az utcán és a munkahelyen is,és ezek nyilvános helyek,senki magánszférájába nem tör be,bárki nézheti akit ez vonz.
2019. máj. 16. 09:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Békés ember vagyok, de az ilyet szerintem fel is pofoznám, mielőtt kidobom.
2019. máj. 16. 09:33
 18/22 anonim ***** válasza:

hú, az ilyenekből lesznek a nőket erőszakoló gyilkosok. félelmetes!

Biztos kitalálta, h ne bántson meg azzal h kevés vagy neki.

2019. máj. 16. 10:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Mit talált ki?
2019. máj. 16. 11:17
 20/22 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy fenekeket bámul, de az hogy titokban fotózza perverz dolog és bűncselekmény.
2019. máj. 16. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!