Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek, ha bármit megtennétek egy lány boldogságáért, és cserébe ez viszonzatlan? Én vagyok az első kapcsolata, lehet, hogy ez a probléma forrása, nem tudja, hogyan kellene viselkedni egy kapcsolatban? Majdnem egy éve vagyunk együtt, rengeteg áldozatot hoztam/hozok érte, nekem már több hosszú távú kapcsolatom volt, egyikben sem volt ilyen probléma, mégis azt mondja, én nem értek a kapcsolatokhoz, nekem kellene folyamatosan változtatni, hogy megfeleljek. Ő pedig egyre kevesebb dolgot tesz értem, és mikor oda jutunk, hogy feladom, mindig elkezd harcolni, de ez maximum 3 napig tart. Hozzáteszem, hogy amiket én megteszek, azt el is várja, de ha egy ugyanolyan helyzetbe kerül, akkor én nem várhatom el ugyanezt, mindig védekezik. Mit tegyek?2019. máj. 15. 16:39
2/9 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy túlságosan mindent megteszel érte. Nem érzi azt, hogy neki kellene bármit tennie ezért a kapcsolatért, mert ha semmit nem rak bele te akkor is a tenyereden hordozod.
3/9 anonim válasza:
Egyenlőtlen, egyoldalú fostenger. Ennél egyedül is fényévekkel jobb. Egyébként pedig amíg lábtörlőt csinálsz magadból, hogy megfelelj a másiknak, addig annak is leszel kezelve. Mégis hogy tiszteljen bárki valaki olyat, aki saját magát se tiszteli?
4/9 anonim válasza:
Vegyél vissza és ne tegyél meg mindent.
5/9 anonim válasza:
Szépen kiasznál. Nekem ilyen pár nem kéne.
6/9 anonim válasza:
Ahol az első évben áldozatok kell hozni a másikért, ott nincs értelme erőlködni. Szevasz.
7/9 anonim válasza:
végig kell gonolni, hogy ez a normális életed-e. fenntartható-e szerinted? így szeretnél-e élni?
8/9 anonim válasza:
Hülyeség az, hogy vegyél ebből vissza. NE!!! Kérlek szépen maradj ilyen, egy normális kapcsolathoz ez elengedhetetlen. Viszont a mostani barátnőddel ez sosem fog működni. Ő egyértelműen nem tudja ezt viszonozni. Igen, valószínűleg azért mert tapasztalatlan. A te viselkedéseddel minden rendben van, és egy normális lány valamikor majd nagyon fogja értékelni, hogy ilyen vagy. És tőle ugyan ez jön majd visszafelé is.
9/9 A legrosszindulatúbb válasza:
A nőknél ez valami kib#szott beteges dolog lehet, hogy mindenáron meg akarják változtatni a férfit, de úgy, hogy közben semmit nem tesznek hozzá a párkapcsolathoz. Rühellem ezt. A másik, amit a kérdező barátnője elkövet, az a gátlástalan manipulálás. Most komolyan, miért gondolják a nők, hogy egy kapcsolat kizárólag róluk szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!