Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátaim és a családom is le akarnak beszélni a páromról?
Néhány hónappal ezelőtt ismertem meg a páromat, nagyon boldog vagyok vele. A családom és a barátaim viszont folyamatosan le akarnak róla beszélni, ami nagyon beárnyékolja a kapcsolatomat, vagyis inkább a hangulatomat. A párommal még nem találkozott se a családom, se a barátaim. A családomat nagyon zavarja, hogy a párom külföldi és 10 évvel idősebb. Szerintük csak szexre kellek neki, féltenek tőle. A két legjobb barátnőm nagyon aggódik miattam, szerintük is átver a párom, folyamatosan ilyen törtémeteket mesélnek. Már ott tartok, hogy a párom minden egyes tette és szava mögé bemagyarázom, hogy biztos hazudik. Aztán a következő pillanatban rájövök, hogy semmi okot nem ad rá. Rossz érzés, hogy senki se örül a boldogságomnak.És utálom magam, amiért már én is kételkedni kezdtem a páromban minden ok nélkül.
21l
Tapasztalatból mondom, hogy az oroszok bőven nem csak piások vagy agresszívek. Lehet, hogy megfogtad az isten lábát és egy teljesen neked való férfiba botlottál.
Az meg normális, hogy egy oroszt nem egykönnyen fogadnak el nálunk. Nekem volt orosz csajom, hallani sem akartak róla... szóval kitartás!
"Arról nem is beszélve, hogy egy "külföldi" azt mond amit akar, más szocializációs normák szerint él,"
Csak erre reagalnék, a többi maszlag szóra sem érdemes. (nem tudom hanyas válaszoló).
Más szocializációs norma szerint? Ja. Hál' Istennek, mert kinek kell a magyar elveken szocializált férfi? Mondd csak, gondolkodsz is néha, vagy csak ömlik a szádból a sz..r?
Tudom, hogy megkapom, hogy a áruló vagyok, meg hogy írhatok ilyet a "saját népemről", csak az a helyzet, hogy nem érdekel. Elég kimenni a tömegközlekedésig és tökéletesen látni, hogy milyenek a magyarok. Hogy az oroszok agresszívek és iszákosak? Az lehet, hogy nagyrészt igaz, de a drága hazánk (sicc!) népe is szereti a finom HP-t, mi? Meg hány és hány családon belüli erőszak történik?.
Amiben a magyarok kiválók, az az előítélet, a xenofóbia és a siránkozás. Remek szocializáció. Bravó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!