Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm beteg lesz elvárja hogy én is elkapjam?
Utazó munkám van, rengeteget megyek, toppon kell lennem. Ő megengedheti hogy 2 havonta 1 hetet táppénzen legyen, nem is vigyáz magára. Topban megy ki télen a boltba, ilyesmi. Most is lázas! Ilyenkor én kiköltözök a másik szobába mert semmire nem figyelve az arcomba tűsszent és köhög, hiába kérem rá hogy ne tegye.
Azt kiabálja, hogy ő magára van hagyva és mivel én szeretem ezért otthon kéne maradnom hogy őt ápoljam. Szerinte mivel ő nem tud aludni ezért én egy bunkó vagyok mert alszok és nem vele vagyok fennt. Neki mindent egyedül kell megoldania! Teát, kaját csinálok neki de az nem elég neki! Vele otthon kéne maradni, de a legjobb ha én is beteg leszek! Ilyenkor ő már általában jobban lesz, meggyógyul és azt vágja a fejemhez hogy nem tudja már hallgatni az orrfújást és menjek el anyámékhoz.
Mégis mi a fene tart a barátnőd mellett? Ennyire jó az ágyban? Normális ember már rég vagy helyre tette volna vagy kidobta volna mint macskát....
Ha már most ilyen sárkány akkor biztos lehetsz benne hogy ez csak rosszabb lesz.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!