Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy srác 16 éves lesz én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác 16 éves lesz én meg vagyok 23 és tök odavagyunk egymásért. Nem gáz ez így, titokban?

Figyelt kérdés
Ma is várt a buszmegbe majd elbújtunk és együtt voltunk (csók. Semmi szex) amúgy többnek néz ki mint ami. Mondtam neki h titokban leszek csak vele a kora miatt és belement. Nem várok tőle sokat de annyira jó vele.
2008. nov. 11. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem, ha jó vele, akkor vállald fel a korát, mert nagyon megalázó, hogy csak titokban jártok. 7 év korkülönbség nem olyan sok, bár nálatok kicsit furcsa, hogy pont te vagy az idősebb, de ha jól kijöttök egymással, akkor ez a ti esetetekben igy van rendjén:)
2008. nov. 11. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz, ha nem vártok többet a dologtól mindketten. Ha csak azért ment esetleg bele, mert annyira kellesz neki, hogy így is kell neki a kapcsolat, akkor van csak baj...
2008. nov. 11. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:
de mégis 8 év...kivárosban lakok...itthon is megölnek:( nem lehet:( nagyon ciki...mindenki pedonak hívna
2008. nov. 11. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért aggódsz. AMúgy nyolc év még mindig nem sok szerintem, és ez már nem pedofilia mivel elmúlt 14 éves. ...
2008. nov. 11. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
erre csak azt tudom mondani h az embereket bezzeg az nem zavarja ha a srác a 23,tehát fordítva van!Ennyit erről...tudom h megszólnának átérzem a dolgot én 20 vagyok a barátom 18 és nemcsak a faluba ahol lakom utál emiattm mindenki...hanem még anyumék is! Ezt nem tudom miért csinálják de ha jól érzed vele magad nehogy azért szakítsd meg mert mások azt várják el! Tényleg furák az ilyen helyzetek de ez van...jobb is ha egy ideig titokban marad!! kitartást hozzá!
2008. nov. 11. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
az a gáz, ha egy 23 éves ember nem tudja maga lekezelni a szerelmi életét, bocs.
2008. nov. 11. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A párom 27 én 34 éves vagyok és nő.Igaz mikor összeismerkedtünk 20 és 27 évesek voltunk. Nem látszik rajtunk a korkülönbség.Ha elég felnőtt a viselkedése nem lesz gond.Egyébként először én hozzá fiatalodtam aztán Ő "felnőtt" hozzám.Én a haveri körétől féltem nagyon,de szerencsére befogadtak,elfogadtak. :o))

2008. nov. 12. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
23 éves,flenőtt ember vagy,vállald fel a dolgaidat,meg kell tanulni leszarni aki rossz szemmel nézi!
2008. dec. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!