Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párunk se a munkában nem támogat, se pénzt nem ad, mi a megoldás?
Sulizok, nem tudok mellette rendesen 8 órában dolgozni, itt a lakás is. Diákmunkára el tudnék menni, de a párom nem szeretné, mert szerinte értelmetlen olyan aprót keresni, amit ott fizetnek.
Viszont pénzt se ad szívesen. Megbeszéltük, mennyit tudna nélkülözni, ami az enyém lehet, de mindig próbálja kihúzni magát azalól, hogy adni kelljen. Kifejezetten jól keres.
Most hívtak egy munkára, 3 nap, napi 10 óra, úttal együtt napi 15. Kicsit megterhelő, mert reggel 4kor kéne kelni, és késő este esnék haza, így abban a 3 napban se tanulni (a vizsgáim előtt lenne egy héttel), de bevásárolni, se megfőzni nem tudok, ráadásul beleesik az egész hétvége, tehát a páromnak magára kéne csinálni mindent, és még én sem vagyok itt vele.
Nem bírunk megegyezésre jutni. Én mindhárom napot vállalni akarom, szerinte 1 is elég, max 2, de 3-at nem és kész.
9-esnek: "Munka miatt napokat töltök távol otthonról, a férjem otthon van a gyerekkel, viszi a háztartást. Akkor is egyenlők vagyunk, ha otthon vagyok. Ez az egyenrangúság."
Ez ám az egyenrangúság, a nő nincs otthon a fickóé a házimunka, ha meg otthon a nő akkor elfelezik... Tipikus kettős mérce esete. Nem irigylem a 9-es balekját...
9-es vagyok, a férjem is szokott utazni a munkája miatt, akkor fordítva van.
Méretes gyökér vagy.
"Ez ám az egyenrangúság, a nő nincs otthon a fickóé a házimunka, ha meg otthon a nő akkor elfelezik... Tipikus kettős mérce esete. Nem irigylem a 9-es balekját..
Te szerencsétlen! Azért nincs otthon, mert dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!