Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy ilyen keveset szeretkezünk? 25N
Lassan 5 éve vagyunk együtt, több mint 1 éve pedig együtt is élünk.
A kapcsolatunk első 2 évében szinte minden nap szexeltünk, de az azt követő időszakban ez egyre kevesebb alkalommá ritkult. Jelenleg talán havonta 1x... (Az egyébként nagyon jó.)
A kapcsolatunk más területein rendben van minden közöttünk, de nekem hiányzik a szex.
Próbáltam beszélni vele, szerinte a stressz meg a sok munka az oka. A kezdeményezéseim nem igazán érnek célba.
Normális ennyi év után, hogy a szex helyét az élet más dolgai vették át?
/Nem csal meg./
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem meg ne mássz rá!
Sajàt bőrömön tapasztaltam, hogy amikor a párom és köztem ritkàn volt szex,és ő akarta , néha túl erőszakosan is,annak az lett a vége hogy mèg jobban nem akartam.
Ezt erőszakkal nem lehet.
A munka se lehet kifogás 1 éven keresztűl.
Mi leültünk és megbeszéltük.
Ami vegülis annyira jól sikerült hogy a heti 1-2 szex is meg van màr. Mi is 5 ève vagyunk együtt.
Nekünk újra kellett lobbanti a szexualutàst. Kicsit kihült a kapcsolatunk a monotonitàs miatt.
Nem szeretnek ramaszni, sem eroltetni.
Megkerdeztem, o ezt az indokot adta. Heti 1-el is tokeletesen meglennek elegedve, de nyilvan ezt sem tervszeruen es muszajbol.
Talan kicsit mi is ellaposodtunk a hetkoznapokban.
Mivel raztatok fel kicsit a kapcsolatotok?
Rád unt.
Meddig parkolsz még a langyos fosban? Jó a fiatal éveidet pazarolni? Egészségedre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!