Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretkezünk?
A báratnőm 20 én 24 amikor össze jöttünk majdnem mindennap volt szex. M9st kb 1.5 hete nem volt semmi én probáltam de nem akart vagyis terelte a dolgot.
volt egy komoly veszekedésünkünk és olyan volt mintha békülésből vetette volna rám magát akkor egymás után 2 napon is.de azóta semmi.
A kapcsolatunk jo meg minden rendben csak a szexet nem akarja.
Mi lehet az ok?
Ha kérhetném csak normalis válaszokat szeretnék.
Ja ti itt mind szexgépek vagytok akik napi szinten többször űzik, s akinek épp nincs kedve pár napig az beteg vagy más keféli...-.- gyk szinvonal.
Lehet fáradt vagy túlterhelt, lelki gondjai vannak.
Megsúgom, hogy nem vagyunk gépek, előre megszabva a napi szexxel.
A tereléssel és a mellébeszéléssel van a probléma jelen esetben 82%. Nem tudja a kérdező, hogy mi a baj, csak azt, hogy valami megváltozott, a csaj meg sumákol, hiába kérdezi.
32/f
Ezt értem. Arra reagáltam leginkább, hogy a kérdező másfél héten van kiakadva, elvárná egyfolytában a napi szintet.
Az elején mindenki ilyen, aztán lassan beáll mindenki igényére az egész, szerintem aki nem henyél otthon minden nap, nem is bírná ezt az iramot. A kérdező arról nem írt, mit rejt pontosan az hogy terel? Azt mondja fáradt, vagy nincs kedve? Ez simán lehet, hogy nem terelés hanem az igazság.
Én is imádom a párom, de van,hogy egy két hétig nem kívánom a konkrét szexet, csak az összebújást, együtt pihenést. Máskor meg napi kettő is jöhet. Ez változó, kedv és energiafüggő, nem kell megijedni.
Azért voltam kissé harsánnyabb előző kommentemben, mert a kérdező oda is irta, hogy amúgy minden szempontból ugyanolyan jó a kapcsolatuk, tehát semmi problémát nem látok.
Nálunk is ez megy/ment, először csak pár nap maradt ki, majd 1 hét, másfél, kettő, aztán lett havi 1....Most ingadozik, az önbecsülésem már sehol.
Természetesen én vagyok a hibás, mert én nyomásgt gyakorlok rá, már azzal is, ha kijövök meztelenül a fürdőből és ránézek.
Vigaszevő lettem, általában csak ülök és netezek, tömöm a fejem. Nagyon-nagyon szeretem, kitartottunk egymás mellett sok szrban, de én néha úgy érzem, tönkre megyek.
Te ne várd ezt meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!