Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz-e, ha 7 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz-e, ha 7 év után csak nagyon ritkán szeretkezünk egymással?

Figyelt kérdés
Én 29 éves nő vagyok, párom 32. Kb. 1,5-2 hetente 1 alkalom, de akkor már egy ideje pedzegetem neki a dolgot, csak mindig van valami kifogás. De ő mindig azzal zaklat, kézimunkázzak neki. Nem érti meg, hogy amíg 2 hetente egyszer szexelünk, addig nem fogom ellőni azt az 1 alkalmat is erre. Magyarul, tök egyoldalú a dolog. Elvárja, hogy csináljam neki, ha rájön a kedv, de szex az szinte 0.
2016. febr. 27. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Öreg már. Cseréld fiatalabbra aki bírja az ütemet. Vagy csempéssz sok-sok ajzószert a reggelibe.
2016. febr. 27. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
12%

32 éves férfi mióta öreg? :D

Kérdező, nem lettél rondább a 7 év alatt? Kövérebb, igénytelenebb...

2016. febr. 27. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez régen is hasonlóan ment nálatok? Írd már le légyszi, fokozatosan, hogy jutottatok idáig, hátha abból rájövünk valamire. És ez az egyoldalúság mióta tart, hogy kezdődött? Gyerkőcök vannak? Ha igen milyen volt a terhesség alatt?
2016. febr. 27. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Lehet kicsit elfáradt a kapcsolatotok, a párod meg lusta, úgy érzi nem kell szexben harcolnia érted (ezért akarja, hogy csak te adj). Megpróbálhatnátok feldobi egy kicsit az együttléteket, új helyszínek, új pózok. Nálunk is hasonló volt a helyzet, amin mindkét fél akar, azon biztosan lehet segíteni!
2016. febr. 27. 23:00
 5/6 omba ***** válasza:
100%

32 évestől nagyon nem normális ez a passzvitás, még 7 év után sem.

Szerintem ő már nem tekint nőnek, csak egy lakótárs, háziasszony, vagy költségcsökkentő tényezőként értékel.

Nyilván tudja, hogy ez neked probléma, ha erre csak annyi ötlete van, amit írtál - akkor azért világos hogy nem állsz a gondolkodásának központjában.

Engem feszélyez ha nem kezdeményezek minden nap, bár annyi idős vagyok, mint ti ketten együtt.

2016. febr. 28. 07:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez nem normális, én is szeretem a kézimunkát, de a sex attól még ugyanúgy kell!

Valami miatt nincs meg benne a vágy irántad, ki kellene deríteni mi az. Ha miattad van, próbálj változtatni, ha pedig csak ő lustult el, illetve nem szeret már úgy, akkor nincs más választás, beéred ezzel, vagy lecseréled.

2016. febr. 28. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!