Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek már vége?

Figyelt kérdés

A lényeget leírva:

Fél éves kapcsolatomban vőlegényemmel volt egy veszekedés,mert nem adtam kölcsön a hűtőt a csaladja összejövetelére (kérdezés nélkül vitték volna).

Ekkor ő irigynek nevezett és még minden rosszat mondott rólam. Mar korábban is csinált ilyet pár alkalommal,viszont akkor megtudtuk beszélni. Most komolyabb volt,úgy érzem nem tettem magam túl.

Azóta megváltozott,nagyon is... Viszont egy hónapja olyan érzésem van,hogy csak döcögünk. Nem kívánom az aktust,nem tudok romantikus hangulatba kerülni. Érzem,hogy szeretem,de egyenlőre mást nem tudok kicsikarni.

Szerintetek ez még megváltozhat?

2019. máj. 13. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amúgy akkor fél éve vagytok együtt, és már a menyasszonya vagy? Ahhoz képes tényleg hamar kifulladt a kapcsolat. Én nem erőltetném.
2019. máj. 13. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy ilyen pasim, hàny èves a vőlegènyed?

Neki volt szokàsa, hogy 3 hónap utàn megkèrte a baràtnőit, aztàn csinàlt hasonlókat (lehúzàs pènzzel, stb...)

Szerintem itt alapon a pasi felfogàsàval van baj + a csalàdjàval

2019. máj. 13. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kissebb dolgot kölcsön adni, na de hűtőt? Vannak erre a célra helyek, ahol ki lehet kölcsönözni dolgokat. Én sem szeretek műszaki cikkeket kölcsön adni. És szerintem sem irígység, ha nem adsz kölcsön valamit. Ennek semmi köze az irigységhez.
2019. máj. 14. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!