Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas lennék neki?
A kapcsolatunk elején napjában többször is szeretkeztünk, majd ahogy telt az idő azon kaptam magam, hogy csak reggel kívánja, máskor nem vevő rá. Általában én kezdeményeztem a szexet napközben de vevő volt rá, mostanában pedig már ha kezdeményezek visszautasitast kapok, és már reggelente se vagyunk együtt, ez 6 hónap alatt. Általában az a kifogása, hogy fáradt, egy helyen dolgozunk, 8 óra ülő, könnyű munka..
Aktív vagyok a szexben, sok pózt alkalmazunk, szép és csinos nő vagyok, viszont nincs nagy mellem, egész picik, az előző barátnői ducik voltak óriás mellekkel, amiket imádott, volt velük cici szex, anál szex, én arra nem vagyok vevő, a kis mellem miatt pedig nem tud cici szexelni velem. Úgy érzem unalmas lehetek neki az előzőekhez képest, vagy rosszul gondolom? Heti egyszer-kétszer vagyunk együtt de azt is én akarom. Én 26 vagyok, a barátom 31 éves. Mostanában megjegyzi, hogy miért nem éltem ki magam én is fiatalon, miért vele akarom? Nekem az előző párommal nem volt jó a szex, 6 évig voltunk együtt, a mostani párommal jó, de nem akar velem. Az előző két pasim mindig kívánt, éjjel nappal akarták, csak ő nem akar.
Mit gondoltok?
Az normális, ha csökken idővel az étvágy, te fiatal vagy, a tiéd még nem csökkent le. Fél év után nem is csoda.
Amúgy szerintem valóban unalmas lehet, hogy együtt vagytok napközben a melóhelyen is, meg otthon is. De azt nem értem, hogy szexeltetek napközben, olyat egyetemista korom óta nem csináltam kb.
Annyira tudom imádni itt az embereket. Tombol az a mentalitás miszerint ha jön egy nehézség a kapcsolatban akkor el kell dobnom a másikat mert nem tudom tovább fogyasztani.
Hogy egy kicsit mélyebben beleláthass a dolgokba elmondom hogx mit tudtam leszűrni a kérdésedből hátha hasznod lehet belőle.
Úgy látom hogy kicsot túl nagy hévvel ugrottatok bele az egymással való szexuális életbe. Ebben (mivel azt írtad hogy te kezdeményeztél általában) erősen benne van a kezed. Úgy tűnik hpgy megfeledkeztetek a szexualitás egy nagyon fontos tényőjétől hosszú távon ez pedig az intimitás. Gondolom senkinek nem új dolog hogy a szex az intimitás legmagasabb foka és nem csak testiség. (férfi és nő között az a különbség hogy a nők inkább magasabb fokú intimitást igényelnek a szexhez míg a férfiak szexet a magas fokú intimitáshoz de a végeredmény ugyanaz). Aszerint amit írtál úgy látom hogy a barátod szexuális igénye azért eshetett vissza mert az elején túl gyakori volt és ezzel elinfláltátok.
Tanácsot sajnos nem tudok adni hogy ezen hogy tudnál fordítani. Az biztos hogy nem fog menni egyik napról a másikra.
Hátha silerült egy új oldalt mutatnom amin talán el is indulhatsz és magad is megtalálhatod a választ.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!