Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ezzel a helyzettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

A párom, sokszor, szinte 5-ből 4 alkalommal elutasít, ha szexuálisan közeledek felé.

8 éve vagyunk együtt, és gondoltam a mulkor, hogy meglepem egy franciával. Mikor feküdtünk egymás melett, elkezdtem lehúzni róla a boxert amit engedett is. De mikor odahajoltam, teljesen ki akadt, hogy mit akarok én csinálni meg, hogy hogy képzeltem én ezt.

Elnézést kértem, és mondtam, hogy rendben akkor legyen sima szex, amire azt felelte, hogy kösz ebből mára elég. Egyszer én kértem meg rá, hogy pusziljon ott lent, de erre is kiakadt, hogy fúj de hát ott pisilsz.

Folytonosan ordibál velem minden apróságért. Nincs olyan nap, hogy ne mondaná, hogy szeret de akkor mégis miért zárkózik el ennyire?

Másik nő tuti nincs neki, mert egy helyen dolgozunk, együtt megyünk-jövünk mindenhová. Még a facebookjába is akkor nézek bele mikor akarok, nem szól érte, bár ezt is ő ajánlotta fel, nem én kértem rá.

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el őt? 😥

2019. máj. 11. 23:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudjuk, hogy i volt az orvosnál és miért volt ott, csak találgatni lehet. Te sem tudod? Mert az már elég érdekes 8 év után.
2019. máj. 12. 08:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy az orvos mondott valamit. Állítsd falhoz. Vagy megmondja őszintén, mi a baja, miért utasít el, vagy egy órán belül összepakolsz és eltűnsz. Nem őszinte veled és ez tűrhetetlen.
2019. máj. 12. 08:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Idióta a párod.

Se nem őszinte, se nem kíván.

2019. máj. 12. 09:09
 14/23 A kérdező kommentje:

Ma reggel megint próbálkoztam nála. Ismet elutasítás. Követeltem tőle, hogy mutassa meg a leleteit, vagy pakolok és megyek, mert ez így mar nem egészséges.

Megmutatta, de nekem ó kínaiul van. Ezek álnak benne mint diagnózis:

Carcinoma prostatae; adenoma

T8,2mm

Carcinoma testis;

T6.3mm

Carcinoma pancreatis;

Status 3

N P.4

M P.4

Nagyjából leírtam amit kiboagársztam belőle. Miután odaadta elment itthonról eléggé feldultan.

2019. máj. 12. 15:33
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

Google-t használtad?

Én használtam most helyetted, és sajnos nem a legbiztatóbb dolgokat találtam, bár lehet, hogy rosszul kerestem.

Annak idején nekem is volt egy exbarátnőm, akivel négy évig voltunk együtt.

Kb. 3,5 évnél jártunk, amikor kiderült, hogy magas a vérnyomásom, és emiatt szédülök gyakran.

Egy erős, határozott ember vagyok, amit imádott bennem az exem. Ahogy észrevette, hogy veszek magamnak vérnyomásmérőt, a doki ír fel nekem gyógyszert, tökre megrendült benne ez a dolog, hogy én egy igazi férfi vagyok, és semmiben sem támogatott.

Kb. a támogatásának hiánya miatt kiszerettem belőle, és leépült a kapcsolatunk.

Azóta én is úgy vagyok vele, hogy egy felbukkanó betegség esetén tuti nem vonom be azonnal az aktuális páromat.

2019. máj. 12. 15:42
 16/23 Joll ***** válasza:
100%
Prosztatarákja van. Ezért fordult magába. :( Sajnálom!
2019. máj. 12. 15:50
 17/23 Joll ***** válasza:
100%
Pontosabban prosztatarák, hasnyálmirigyrák és hererák.
2019. máj. 12. 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az! A carcinoma pancreatis a google szerint hasnyálmirigy rák. Kérdező, nagyon sajnálom, és támogasd mindenben maximálisan a párod, szüksége van rá!
2019. máj. 12. 15:53
 19/23 A kérdező kommentje:

Ez most komoly? A rák már gyógyítható nem? Vagy akkor most mi lesz vele? Miért nem mondott nekem semmit?

Ha haza jön komolyan leülök beszélni vele.

2019. máj. 12. 15:56
 20/23 Joll ***** válasza:
Természetesen nem viccelnék ilyesmivel. Hogy gyógyítható-e valaki rákja, az sok mindentől függ. De semmiképp nem biztató, hogy 3 helyen van tumor. Hívd fel sürgősen és biztosítsd arról, hogy ezt együtt viszitek végig és számíthat rád. Megijedt nagyon, ez természetes, valahol meg lehet érteni. Kár, hogy eltelt 6 hónap a diagnózistól és azóta nem kezdte el a kezelést (bár lehet kezeli magát titokban). Sürgősen beszélj vele..
2019. máj. 12. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!