Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges megcsalt a párom?
Már több mint 2hete beszélgetett egy fiúval, találkozásig fajultak a dolgok.
Ez tegnap derült ki. A barátnőm állítása szerint ő engem nagyon szeret, sosem csalna meg.
Belenéztem a kettőjük beszélgetésébe, a baratnőm már intim képeket küldözgetett magáról, mikor rákérdeztem mire fel? Azt mondta ő legalább megdicsért... mert mintha én őt nem ennyivel letudta.
Sírt a nyakmba, azt mondta iszonyatosan szeret...
A fiú akivel beszélget, rákérdezett a barátnőmre, nem e elég tolakodó? Na akkor itt már szexről is beszélgettek utána, és aznap találkoztak is..
Én kiábrándultam belőle, mert nem beszéltük meg ezt, máshoz futott egyből...
Mi tévő legyek? Ő kér egy esélyt tőlem, mert "mindenkinek jár egy".. hogy bebizonyítsa nekem ő engem szeret.
Pénteken találkoztak, kedden volt sz utolsó beszélgetésük azt is a barátnőm indiotta; Na mizu? A fiú szó szerint lekoptatta, utána írt neki a barátnőm nekem elegem van stb és nem válaszolt már rá.
Mi tévő legyek?
Ha nem is csalt meg, valszeg már készült rá.
Egy nő nem küldözget intim képeket magáról.
Bár nálam már az is a kuka kategória lenne.
Lehet, hogy nem csalt meg de akkor biztosan nem érzi jól magát velem, én momdtam neki engedjük el egymást, ő nem akar... mert nem csalt meg és nem vállalja magára, nem tudna a szemembe nézni.
Kérdezem én akkor: Miért keresi más társaságát? Mert velem nem érzi jól magát akkor. Akkor miért hazudik saját magának is??
Nem kellenek a kifogások.
Most megy a színjáték, aztán ugyan úgy hülyének fog nézni.
Elhiszem, hogy most neked is szar, de legyen benned annyi, hogy elhajtod a fenébe.
Én még nem láttam olyat, hogy megváltozna.
Nálunk is most az ismerősi körben ugyan ebből van cirkusz.
Félrelépett a csaj, kiderült, persze tagadott mindent, majd szakítottak, de visszakönyörögte magát, sőt össze is költöztek.
Aztán most fel év után kb kiderült, hogy a csajnak megint van valaki.
Na ennyit erről.
Nem értem, mi nem egyértelmű neked ezen.
Már akkor megcsalt, amikor intim képeket küldözgetett másik srácnak, majd szexről beszélgettek.. Tök érdeke,s hogy én miért nem csináltam ilyet soha.
Én kivágnám a páromat egy ilyen után, pláne, hogy a szexről beszélgetés azután történt, hogy beszéltetek is róla. Erre fel ő utána is riogatott a srácnak.
Miért hagyod maga ennyire h_léynek nézni?
"a baratnőm már intim képeket küldözgetett magáról, mikor rákérdeztem mire fel? Azt mondta ő legalább megdicsért..."
Szeretne félrekúrni, és ennek a felelősségét rád hárítaná.
Dobd a fenébe, ezek után aligha áll helyre a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!