Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges megcsalt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges megcsalt a párom?

Figyelt kérdés

Már több mint 2hete beszélgetett egy fiúval, találkozásig fajultak a dolgok.

Ez tegnap derült ki. A barátnőm állítása szerint ő engem nagyon szeret, sosem csalna meg.

Belenéztem a kettőjük beszélgetésébe, a baratnőm már intim képeket küldözgetett magáról, mikor rákérdeztem mire fel? Azt mondta ő legalább megdicsért... mert mintha én őt nem ennyivel letudta.

Sírt a nyakmba, azt mondta iszonyatosan szeret...

A fiú akivel beszélget, rákérdezett a barátnőmre, nem e elég tolakodó? Na akkor itt már szexről is beszélgettek utána, és aznap találkoztak is..

Én kiábrándultam belőle, mert nem beszéltük meg ezt, máshoz futott egyből...

Mi tévő legyek? Ő kér egy esélyt tőlem, mert "mindenkinek jár egy".. hogy bebizonyítsa nekem ő engem szeret.

Pénteken találkoztak, kedden volt sz utolsó beszélgetésük azt is a barátnőm indiotta; Na mizu? A fiú szó szerint lekoptatta, utána írt neki a barátnőm nekem elegem van stb és nem válaszolt már rá.

Mi tévő legyek?

2019. máj. 11. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy volt valami. Az nekem elég volna ha a párom intim képeket küldje másnak. Repülne azt hiszem!
2019. máj. 11. 10:06
 2/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
53%
Szerintem nem csalt meg... de nagyon ingatag. Én nem tudnék maximálisan bízni benne.
2019. máj. 11. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem is csalt meg, valszeg már készült rá.

Egy nő nem küldözget intim képeket magáról.

Bár nálam már az is a kuka kategória lenne.

2019. máj. 11. 10:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem csalt meg de akkor biztosan nem érzi jól magát velem, én momdtam neki engedjük el egymást, ő nem akar... mert nem csalt meg és nem vállalja magára, nem tudna a szemembe nézni.

Kérdezem én akkor: Miért keresi más társaságát? Mert velem nem érzi jól magát akkor. Akkor miért hazudik saját magának is??

2019. máj. 11. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellenek a kifogások.

Most megy a színjáték, aztán ugyan úgy hülyének fog nézni.

Elhiszem, hogy most neked is szar, de legyen benned annyi, hogy elhajtod a fenébe.

Én még nem láttam olyat, hogy megváltozna.

Nálunk is most az ismerősi körben ugyan ebből van cirkusz.

Félrelépett a csaj, kiderült, persze tagadott mindent, majd szakítottak, de visszakönyörögte magát, sőt össze is költöztek.

Aztán most fel év után kb kiderült, hogy a csajnak megint van valaki.

Na ennyit erről.

2019. máj. 11. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Megbízhatatlan,manipulatív=kuka.
2019. máj. 11. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, hogy megcsalt-e, milyen selejt ember az, aki a párja mellett intim képeket küldözget magáról, meg udvaroltat magának? Mindkét nemben okádék. Mi a kérdés még?
2019. máj. 11. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi nem egyértelmű neked ezen.

Már akkor megcsalt, amikor intim képeket küldözgetett másik srácnak, majd szexről beszélgettek.. Tök érdeke,s hogy én miért nem csináltam ilyet soha.

Én kivágnám a páromat egy ilyen után, pláne, hogy a szexről beszélgetés azután történt, hogy beszéltetek is róla. Erre fel ő utána is riogatott a srácnak.

Miért hagyod maga ennyire h_léynek nézni?

2019. máj. 11. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"a baratnőm már intim képeket küldözgetett magáról, mikor rákérdeztem mire fel? Azt mondta ő legalább megdicsért..."

Szeretne félrekúrni, és ennek a felelősségét rád hárítaná.

Dobd a fenébe, ezek után aligha áll helyre a bizalom.

2019. máj. 11. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Mindenkinek jár egy esély. Neki is volt egy. Eljátszotta. Ezekutan nem tudnék ugyanúgy tekinteni rá és megbízni sem tudnék benne. Esélye volt, eljátszotta. Ennyi.
2019. máj. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!