Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelei vannak hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak hogy a férfi csak a külső tulajdonságaim alapján van velem?

Figyelt kérdés

Szerelmet vallott már. Mindig meglep valamivel,viszont nekem olyan furcsa néha.

Mindig a külsőm dicséri,aminek egyrészt örülök,másrészt úgy érzem,hogy csak a külsőm érdekli.

Mindig a következőket hallom: szép vagy,gyönyörű vagy,szép a szemed,szép a nyakad,gyönyörű tested van,szexi tested van,szexi lábad van stb.

Mennyi a valószínűsége hogy csak a kinézetem,testem érdekli?Miből állapítható meg?

2019. máj. 10. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nevet a hülyeségeiden. Ha van pl egy szokásos stb megjegyzi nem mindíga külsődet jegyzi meg nem mindig csak azzal foglalkozik. Így amit leirtal sztem még csak ennyit lát benned.
2019. máj. 11. 09:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Én próbálok vele beszélgetni komolyabb témákról is,egy ideig figyel.De végül mindig a 'számba' akar lenni,csókolózni reggeltől estig vagy tapizni.

Egyébként valamilyen szinten érdeklődik a napom milyen volt,miujság stb.Viszont nwm tudom eldönteni,hogy tényleg szerelmes vagy csak ki akar használni (amit nem engedek természetesen)

2019. máj. 11. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező. Az utolsó válaszod olvasd vissza.

Te magad fogalmaztad meg, hogy milyen a pasid.

2019. máj. 11. 09:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Btw, mennyi idősek vagytok? Gyanítom nagyon max 20 körül.
2019. máj. 11. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem hagyod,hogy kihasználjon.Na azt hogyan csinálod??Mert ha ùgy van,ahogy hiszed,és csak a külsőd miatt van veled,akkor már is ki vagy használva...

Amùgy meg gondolom nagyon tetszel neki,fiatalok vagytok és folyton kanos,így nem tud és nem is akar lleállni azzal,hogy foltolyton a szádba másszon.De ez még nem azt jelenti,hogy csak a külsőd miatt van veled,és semmi másra nem vagy jó neki!

2019. máj. 11. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:

"De végül mindig a 'számba' akar lenni,csókolózni reggeltől estig vagy tapizni."

Mert hagyod magad!

2019. máj. 11. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!