Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak hogy a férfi csak a külső tulajdonságaim alapján van velem?
Szerelmet vallott már. Mindig meglep valamivel,viszont nekem olyan furcsa néha.
Mindig a külsőm dicséri,aminek egyrészt örülök,másrészt úgy érzem,hogy csak a külsőm érdekli.
Mindig a következőket hallom: szép vagy,gyönyörű vagy,szép a szemed,szép a nyakad,gyönyörű tested van,szexi tested van,szexi lábad van stb.
Mennyi a valószínűsége hogy csak a kinézetem,testem érdekli?Miből állapítható meg?
Ezek a jelei, amiket leírtál, hogy csak a külsőddel foglalkozik, ebből állapítható meg, meg is állapítottad, de megerősítést vársz inkább.
Érdekli, hogy mit csinálsz, mik a terveid/céljaid a jövőben, tisztel, mint embert, figyel az érzéseidre?
Vagy csak a nyakad meg a lábad érdekli. Ezt te tudod.
Én sokat dicsértem a párjaim általam fontosnak vélt tulajdonságait korábban. A humorukat, az eszüket, a széles látókörúk, és nyitott gondolkodásunk.
Mindegyik azt hiányolta, hogy nem a külsejét dicsérem, vagy nagyon ritkán. Pedig egy sem volt pláza cica típus.
Egy ideig vitatkoztam a nőkkel arról, hogy én az igazán fontos, és különleges tulajdonságaikat szeretem (sokkal több szép nő van, mint humoros, vagy jó beszélgető társ), de mára feladtam.
A nők 99%-a a kinézetére hiú, és magasról tesz rá, hogy a belső tulajdonságait dicséred e.
Te valószínűleg az 1%-ba tartozol kérdező.
És, hogy honnan lehet tudni? Nálam például onnan, hogy nevetek a humorán, hogy vitázom vele a világról, erkölcsről, mélyebb témákról, vagy csak bárgyún hallgatom amit mond, és véletlenül sem feszegetem, hogy éppen mekkora unalmas, lényegtelen bullshitről beszél. (Ehhez persze olyan férfi is kell, aki a kocsi-foci-haverok szentháromságon felül is tudjon bármiről beszélni).
Szerintem nem ez szamít konkrétan.Hogy hangzana az,hogy de okos,olyan az agyad,minta szivacs,milyen választékosan fejezted ki magad ùjra,ùgy szeretlek.
Ha nevet a vicceiden,érdeklődő,és figyel is mikor beszélsz,akkor nagy baj nem lehet.És ha bókol,akkor nem azon gondolkodik,hogy jót mondd -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!