Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, amit a barátom csinál?
A barátomnak lány a legjobb barátja, és az iskolában mindig együtt ülnek, meg felmegy a csaj a barátom kolis szobájába, meg hazakíséri óra után, még az esőben is... Meg elviszi kávézóba sokszor.normális, hogy féltékeny vagyok?
22L
Nekem 13 éves korom óta van egy nagyon jó srác barátom, most vagyok 29. Soha nem feküdtünk le, soha nem csókolóztunk, soha semmi szexuális töltet nem volt köztünk.
De ő is sokszor haza kísért, amikor meghalt a nagymamám egész éjszaka ott volt nálunk, ölelt, vígasztalt, beszélgettünk.
Voltak barátnői akik el akarták tiltani tőlem, pedig ahogy kezdtünk idősödni a suli meg a munka miatt egyre ritkábban találkoztunk, de egyik másik barátnőjét zavarta, hogy hetente kéthetente párszor együtt sétáltattuk a kutyáinkat.
Én ilyenkor félreálltam, nem kerestem, neki is mondtam, hogy tegye boldoggá a barátnőjét, mi tudjuk, hogy jóbarátok vagyunk és bármikor számíthatunk egymásra.
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Az én srác barátomnak is mát 4 éve barátnője van, 1 éve eljegyezték egymást, én is párkapcsolatban vagyok lassan 4 éve, mind a kettőnk párja tud rólunk, néha négyesben is elmegyünk programokra és a párjaink előtt folyton lejáratjuk egymást a cikibbnél cikibb gyerekkori fényképekkel meg sztorikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!