Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnátok nekem tanácsot? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok nekem tanácsot? Csak építő jellegű, értelmes válaszokat kérek. A rosszindulatú megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

Szóval problémám a következő. 39 éves nő vagyok, 14 évvel ezelőtt elváltam, van egy lányom. A válásom után nem volt soha párkapcsolatom, egészen mostanáig. Ennek az az oka szerintem, hogy nagyon mélyen megsebzett a volt férjem, nem voltam képes közel engedni magamhoz senkit, ráadásul soha nem volt nagy önbizalmam. fél éve van egy párom, akivel már kicsit régebb óta ismertük egymást, de kb. fél éve jöttünk össze. Nekem a házasságomon kívül mindössze 3-4 kapcsolatom volt, neki elég sok csalódása volt. Nagyon szeretem, nagyon sok bennünk a közös vonás, első perctől kezdve úgy érzem, hogy szeretném vele leélni az életem és Ő is ugyanezt mondja. A lányom is első perctől kezdve elfogadta, többet törődik vele mint a saját apja, és a párom gyerekei is elfogadtak engem. Kb. 3 hete egyik este furcsa lett, hogy amikor messengeren üzenetet kap az ember, olyan hirtelen lehúzta a chat fejet, és szöget ütött a fejemben valami. Mikor a párom elaludt, akkor belenéztem a telefonjába (tudom, nem szép dolog), és egy olyan beszélgetést láttam, amiben egy idegen nőnek azt írogatja, hogy szerelmem, meg hogy ma sem kapok szexi képet, stb. Vesztemre nem olvastam el a teljes beszélgetést, mert nagyon felhúztam magam, hanem felköltöttem, és ráolvastam a dolgot. Azt mondta nekem, hogy ez a nő írt rá azzal, hogy ismeri őt, meg hogy szerelmes belé, és a párom szerint Ő csak meg akarta tudni, hogy ki Ő, mert hogy szerinte hamis profilt használt. Nos, azt én is tudom, hogy ezt így elég nehéz elhinni, teljesen tanácstalan lettem, mert a szívem azt súgta, hogy nem csal meg. Fizikálisan sem lett volna ideje szerintem soha, mert a munkán kívül szinte mindig együtt vagyunk. Szóval próbáltam ezt a dolgot magamban lezárni, de azért valamikor előjön bennem, hogy mi van, ha mégsem mondott igazat, ez így nagyon nehéz, ha a bizalom megingott. Nem tudom, hogy élnék túl még egy csalódást, az előzőt is nagyon nehéz volt kihevernem.

Igazából most jön a kérdés része a dolognak. Mi van, ha létrehozok én is egy álprofilt a facebook-on és megjelölöm ismerősnek, és megpróbálok vele kapcsolatot teremteni, magyarul próbára tenni. Egyszerűen úgy érzem, hogy szükségem van erre az igazolásra, ugyanakkor borzasztóan félek attól, hogy mi van, ha mégis belemegy a „kapcsolatba”, ami egyértelműen azt jelentené, hogy bármikor bárkivel megcsalhat.

Szóval a fentiekkel kapcsolatban várnám az építő, segítő jellegű hozzászólásokat, felnőtt, értelmes emberektől. Előre is köszönöm.

2019. máj. 10. 08:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Na majd biztos benyalja az állprofilod miután kérdőre vontad ki az a nő.Amùgy meg nem értem miért nem kapcsolja ki a csetfejet,ha idegen nőktől kap pucér képeket.És ùgyis félre fog dugni,csak idő kêrdése.Inkább azon gondolkozz el,hogy a barátod ilyen alja,hazug típus,vagy a kapcsolatotokból hiányzik valami....

Ezen kívül elég hulye magyarâzatot adott mikor kérdőre vontad.

2019. máj. 10. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve vagy vele, nem olyan nagy idő. Tudom, hogy szereted, de inkább örülj, hogy nem pazaroltál rá több időt. Sajnos ez egyértelmű, a magyarázata szánalmas, többiek leírták, miért, illetve a kamu profil is felesleges, ne menj bele ilyesmibe.

Fel a fejjel!

2019. máj. 10. 11:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ, örülök neki, hogy tényleg csak értelmes használható gondolatokat kaptam.
2019. máj. 10. 12:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kamu profillal a kamus pasid ellen?

nem ez út egy párkapcsolat felé.

2019. máj. 10. 13:52
 15/17 Rockarc ***** válasza:
100%

Sajnalom, de teged ugy atvert, ahogy csak birt. Ha ram iranak es ugy gondolom, hogy kamu profilrol van szo, akkor nem szerelmet vallok es sexi kepeket kerek, hanem tiltom. A masik, hogy csak akkor tudod, hogy kamu a profil, ha ismered az eredeti embert. Egy vadidegen nem fog tudni egy ismerose kamu profiljat felvenni, hiszen nem ismeri. Akkor viszont a szerelem is erdekes lehet, ha nem is ismerik egymast.

Egy szo, mint szaz, a parod ismer valakit, akitol sexi kepeket ker. Hogy megcsalt-e, vagy se, az lenyegeben mindegy, ahogy te irtad ez valoszinuleg azert nem tortent meg, mert alkalma nem volt ra, nem pedig az akarat hianyzott hozza. Elobb utobb meglesz az alkalom is hozza, megoldjak.

43F

2019. máj. 10. 14:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az jutott eszembe, mint Rockarcnak, gondolj csak bele: ír nekem egy elvileg kamu profil, szerelmet vall nekem, akkor én azt szépen szó nélkül tiltom, és nem állok neki csevegni vele, meg nem írom neki, hogy szerelmem.

Amúgy mire mennél azzal, ha kamuprofillal nyomulnál? Szerintem semmi értelme, meg úgy őszintén, ilyen üzenetek után minek önigazolás? A tények magukért beszélnek. Ja, és ezek után jobban oda fog figyelni, és jobban rejtegeti az üzeneteit, meg valszeg törölni is fogja.

Egyébként még annyi jutott eszembe, hogy nehogy azt hidd, hogy nem tudja megoldani a félrelépést. Én ugyan nem voltam soha szerető (nem is tervezem), egy párom se csalt meg, viszont elég sok rafkós foglalt pasi próbálkozott már nálam, meg elég sok cifra történetet hallottam már ismerettségi körömből. Meg tudják ők oldani a találkákat, ha akarják. Egy hosszabbra sikerült ebédszünet, vagy esetleg be se ment munkahelyére, csak úgy ment el, mintha dolgozni indulna.

2019. máj. 10. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Megcsal es meg profin is hazudik, ne bonyolitsd ezt tul. Ha tenyleg annnyira furdalta volna az oldalat a kivancsisag akkor az elejetol fogva elmondta volna neked a sztorit, mert a kozos pletyka az lehet egy jatek, de meg a tudtoddal is rendkivul izlestelen lett volna a nonek visszairogatni. Egyreszt tiszteletlenseg feled, masreszt ha huseges akart volna maradni akkor meg a szegeny no idejet vesztegeti. Ahh, minek torom magam itt azzal, hogy komolyan veszem a mesejet! Egyertelmu kamu, azonnal szakits vele, barmennyire is faj. Es nagyon sajnalom. :(
2019. máj. 10. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!