Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jol alakult a kapcsolat, de iszonyu makacs es sertodekeny ferfi . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, eddig azt hittem o is ,de elbizonytalanodtam. Kicsit osszevesztunk , semmi nagy vita nem volt erre masnap se keresett. En szerettem volna, de nem reagalt. Majd azt irtam neki,h akkor ennek semmi ertelme es tobbet gondoltam rola. Erre valaszolt hogy nagyon megbantottam es sajnalja o is tobbet kepzelt az egeszbe. Azota se keres, bar en se, holott nagyon szenvedek. Mondta korabban , hogy o kepes eltunni ha megbantjak meg egyebek de h igy...en nm alazom magam h zaklatom , akkor ezt vegyem ugy h vege vagy szivat es azt szeretne h en menjek utana ?? Kos jegyu, hirtelen , konok makacs. 27 n2019. máj. 8. 18:35
21/25 anonim válasza:
Neked kell értékelni a helyzetet, te tudod, hogy min vesztetek össze, miket mondtál neki.
Senki sem tökéletes, de te voltál, aki azt írta, hogy ennek semmi értelme, és többet gondoltál róla, ő erre reagált. Néha időt kell hagyni a másiknak, hogy átgondolja a dolgokat, még ha te nem is így éled az életed, és neked rosszul esik. Én a helyedben nem keresném most 1-2 hétig, és utána ráírnék, hogy mizu, beszéljük meg. Ha akkor is látod, hogy az egója dolgozik még, akkor én elengedném, de majd kiderül. Amúgy vszínű fog keresni sztem ebben az időszakban ő téged, ha lenyugszik.
22/25 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, egy hisztis p..cs, de talán még nárcisztikus is.
23/25 anonim válasza:
Mi a helyzet kèrdező, jelentkezett már?
24/25 A kérdező kommentje:
Koszi az erdeklodest , nem jelentkezett. Egy nullanak erzem magam , hihetetlen h ezt tette. Nem tudom ad e meg valami eletjelet kesobb vagy vegleg itt hagyott :(
2019. máj. 11. 18:39
25/25 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatot. Ő a nagy 0, legalább kiderült. Ne emèszd magad miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!