Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon jol alakult a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jol alakult a kapcsolat, de iszonyu makacs es sertodekeny ferfi . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, eddig azt hittem o is ,de elbizonytalanodtam. Kicsit osszevesztunk , semmi nagy vita nem volt erre masnap se keresett. En szerettem volna, de nem reagalt. Majd azt irtam neki,h akkor ennek semmi ertelme es tobbet gondoltam rola. Erre valaszolt hogy nagyon megbantottam es sajnalja o is tobbet kepzelt az egeszbe. Azota se keres, bar en se, holott nagyon szenvedek. Mondta korabban , hogy o kepes eltunni ha megbantjak meg egyebek de h igy...en nm alazom magam h zaklatom , akkor ezt vegyem ugy h vege vagy szivat es azt szeretne h en menjek utana ?? Kos jegyu, hirtelen , konok makacs. 27 n
2019. máj. 8. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyèl? Örülj, hogy viszonylag hamar kiderült, hogy selejtes.

Az ilyen "megsèrtődöm mindenen ès kèretem magam, fuss utánam, alazkodj meg" típusú viselkedès undorító. Ès az idő előre haladtával egyre sűrüsödnènek csak a "rohamai". Hagyni kell menni. Ès jobban jársz, ha le is tiltod, mèg a vègèn keresni fog, aztán csak bele lovallod magad egy fos kapcsolatba.

2019. máj. 8. 19:25
 12/25 A kérdező kommentje:
De ha nem megyek utana , marpedig nem fogok. Fog o meg keresni v vegleg elenged? Nem ertem hogy meri bevallalni h emiatt akar el is veszithet...
2019. máj. 8. 19:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fogod sose èrteni, az ilyesfajta viselkedèst èrtelmes ember nem látja át. Te meg mondom örülj, hogy nem pataroltal el több időt az èletedből egy ilyen ganèdombra.
2019. máj. 8. 19:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Lehet, hogy keresni fog még, mert hiányérzete lesz mert kell egy nő.....

De a legjobb lenne ha ezt letisztáznád vele minél hamarabb és pontot tennétek a végére, hogy merre is tovább. Hogy tudd mire számíthatsz.

ÉS nem kell a szokásos ócska duma, hogy jajjj most még nem tudom, jajj idő kell....jajj most nem jól vagyok...az apja faccát! Meg lehet mondani a választ.

ÉS akkor végre nem fogsz agyalni annyit.

2019. máj. 8. 19:32
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen ez is gaz h nem tudom miert buntet ezzel, en jo voltam hozza es egy hulye vita eleg h se szo se beszed eltunjon. Ez nagyon megalazo, sokat agyaltam de most ugy gondolom, ha akar keres. En nm erzem magam hibasnak. Masok is ossze vesznek de egy normalis ferfi nem tunik el .
2019. máj. 8. 19:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem úgy van vele, hogyha nem teljesíted az elvárásait (miszerint esedezz a bocsánatáèrt), akkor nem is èrdemes foglalkoznia veled. Beteg elme az ilyen.

Pár hónapja volt egy hasonló kèrdès, csak az a kapcsolat már több ève tartott, ès pont az volt a baja a kèrdezőnek, hogy a barátja sok hülyesègen megsèrtődik, ès mindig neki kell megtennie az első lèpèst, ès már unja ezt, mert így csak mindig ő alázkodik meg, ès az ő sèrelmei meg rendezetlenek maradnak. Elhatározta hát, hogy ezúttal már nem fogja keresni, kíváncsi mit tesz akkor a barátja. Hát a kedves barát nem jelentkezett....ennyi. Inkább legyen vège mindennek, de neki akkor is jár a piti.

2019. máj. 8. 19:42
 17/25 anonim ***** válasza:
64%

Na én pont ilyen ember vagyok, de sortól sorig. Akarsz első kézbeli infót hallani?

Ha friss a kapcsolatotok a büdös életben nem fog keresni, vagy amikor pont abban a pillanatban nincs olyan aki ráérne és jössz te.

Valószínűleg koccolni akart egy ideje, és kereste az első pontot ahol besértődhet. Képes bocsánatot kérni, tud is meg is teszi csak neked nem. Tudja jól hogy nyeregben van és megunt. Nem lehet semmit sem tenni ellene. Ha pitizel, game over mert egy lettél a talomban, ha nem mész utána akkor sem fog keresni.

2019. máj. 8. 19:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy gyökér. Egy lépést nem érdemes tenni utána. Ennyi...
2019. máj. 8. 21:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Nálunk ez két év után derült ki. Egy darabig én is irtam, hívtam (mikor tényleg bunkó voltam) de aztán párszor besértődött, pedig eredetileg nekem lett volna valami problémám. Jött hogy én sosem hiszek neki satöbbi. Annyira bedühödtem a nyilvánvaló és undorító blöffön hogy pár szép sort írtam neki lezárásként, akkor persze én voltam már a rossz, ő szó nélkül hagyott ott (ezt szerintem a legbüszkébb ember sem tudja megtenni a szerelmével).

Aztán másnap felhívott mintha mi sem történt volna. Ezt eddig vagy 2x 3x játszotta el így. Vannak más jelek is hogy csak harmadrendű szereplö vagyok az életében. Az iránta érzett szerelmem is haldoklik. Ő nem érti miért tért vissza a lelki nyugalmam (miért nem vagyok már vevő az undorító kis játszadozására). Harmadik félre tippel. Rosszul tippel. Csak meguntan h idi.óta.

Azt tanácsolnám h hagyd a fenébe. Az ilyen emberekkel nem lehez együttmüködni.

2019. máj. 8. 23:55
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben pezsgőt bontanék, kedves Kérdező. Nem kell, hogy ez az érzelmileg éretlen és egocentrikus alak legyen az apukája a gyerekeidnek -ez a tiszta nyereség a számodra. De jó, hogy idejében kiderült!
2019. máj. 9. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!