Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan hívott drogosnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hívott drogosnak a barátnőm?

Figyelt kérdés
Ma megkaptam a drogos jelzőt tőle, mert hogy en mit lsdzek meg ilyenek. 3 hetente egyetem utan ha baratimmal osszetudok jonni, az elmeny miatt csinaljuk mar egy ideje. A kb "legegeszsegesebb" drogot. Fuggoseget sem okoz szoval onkontroll sem kell, de ő ledrogosozott, mikor ő cigizik, illetve hétvegente baratnoivel iszik. Csak szerintem mevetséges?
2019. máj. 7. 01:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%

Igaza van, drogos vagy. Aki rendszeresen LSD-zik, az drogos. Aki füvezik, az is drogos. Legalábbis az emberek többsége szerint, meg a törvények szerint is.

A kávé, cigi és alkohol már megosztóbb dolog. Ha csak tudományos szempontból nézzük, akkor ezek is drogok, de társadalmilag sokkal elfogadottabbak, ráadásul törvényesek.

2019. máj. 7. 11:56
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

Jogosan, hiszen drogozol. Te is nyugodtan hívhatod büdös bagósnak, vagy alkesznak, ha neked attól jobb.

És igen, még a tea, kávé és a csoki is drognak számít, ha a szigorúan vett definíció szerint nézzük, de azért szerintem te is érzed, hogy egy kocka csoki nagyságrendekkel kisebb hatással van a szervezetre, mint egy spangli, a bélyegről nem is beszélve. A törvény valahol húzott egy határt, mert meg kellett húzni. Ezzel érthetsz egyet, vagy sem, és mehetsz olyan helyre, ahol mások a határok. Ettől még ebben az adott közösségben, az a szociális szabály él, hogy az LSD illegális, büntetendő, a csoki pedig nem. Innentől kezdve pedig teljesen jogosan vagy törvényszegő drogfogyasztónak, aka drogosnak titulálva.

2019. máj. 7. 13:10
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
A határok nem logikai és tudományos alapon vannak meghúzva közel sem, és aki olvasottabb és értelmesebb ebben a témában, az nagyon jól tudja. Más véleménnyel pedig nem szabad foglalkozni, hiszen más témában sem adunk olyanok véleményére, aki semmit nem tud a dologról, és más témában sem az szabja meg, hogy mi az igaz és helyes, hogy általánosságban mit gondol az adott közösség és mit fogad el.
2019. máj. 7. 15:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jogász lennél, ilyen nézetekkel már róma szigóig nem jutnál el.
2019. máj. 7. 15:20
 25/26 anonim ***** válasza:
68%

Drogos az, aki rendszeresen droozik. TE magad írod, hogy 3 hetente drogozol. Akkor mi is vagy?..

Egyébként mi szükséged van rá 3 hetente? Ahogy írta valaki, évi 1-2 alkalom még simán belefér a legtöbb embernél. (De azt is megértem, ha valakinek nem):

Alkalmi szinten én is simán elnézem, a rendszeres drog fogyasztást viszont nem toleráom.

Még egyszer: Te nem alkalmilag fogyasztod, hanem 3 heti rendszerességgel.

Jogászról meg ne beszéljünk, attól, hogy valaki bekerült egy szakra, még közel sem jelenti azt, hogy el is végzi. Pláne, ha sűrűn fog tudatmódosítókhoz nyúlni. ;)

2019. máj. 7. 16:21
 26/26 anonim ***** válasza:
#18, 19, 20 felesleges velük vitatkozni
2019. máj. 7. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!