Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan hívott drogosnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hívott drogosnak a barátnőm?

Figyelt kérdés
Ma megkaptam a drogos jelzőt tőle, mert hogy en mit lsdzek meg ilyenek. 3 hetente egyetem utan ha baratimmal osszetudok jonni, az elmeny miatt csinaljuk mar egy ideje. A kb "legegeszsegesebb" drogot. Fuggoseget sem okoz szoval onkontroll sem kell, de ő ledrogosozott, mikor ő cigizik, illetve hétvegente baratnoivel iszik. Csak szerintem mevetséges?
2019. máj. 7. 01:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%
Ja, és amúgy soha nem lesz senkiből olyan használó lsd-nél, hogy reszket, ha nincs, és naponta tolja. Nincs értelme naponta tolni, mert pár napra hatalmas toleranciát alakít ki, tehát ha valaki fogyasztotta, akkor utána 3-5 napig nem fog hatni, ha újra fogyaszt.
2019. máj. 7. 04:27
 12/26 anonim ***** válasza:
71%
Kamu kérdés, kemény elte lejárató kampánnyal, nyugi itt drogosok nincsenek, mostis bevan lőve a gyerek és csak halucinál.
2019. máj. 7. 05:03
 13/26 anonim ***** válasza:
2%

3 hetente nem olyan vészes, én évente pár alkalommal művelem.

Van akinek EGY alkalom is sok, nem tolerálja. Más szemszögből látjátok, próbáljátok megérteni egymást.

2019. máj. 7. 05:38
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
Igaza van, drogos vagy.
2019. máj. 7. 06:15
 15/26 anonim ***** válasza:
39%
Hát te egy drogos vagy, ő meg egy alkesz láncdohányos. Mi itt a gond? Összeilletek!
2019. máj. 7. 06:31
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Kamu kérdés.Ez pont nem az,amit 3 hetente tol valaki.Amúgy is,miért pont 3 hetente,miért nem 4 hetente ? :D
2019. máj. 7. 07:50
 17/26 anonim ***** válasza:
26%

Ott is vam épp elég olyan aki valamilyen formában drogozik!

Gondolom utolsó azért, mert 3 hetente kb jár abba a társaságba!

A mértéket meg lehet tartani.

Én kb évei egyszer kétszer ha ki próbáltam ilyesmit. Megsem vagyok drogos, alkesz. Van jó munkám és azért nem rossz az életem, sőt.

Az alkohol ugyan olyan szar.

N27

2019. máj. 7. 08:23
 18/26 anonim ***** válasza:
2%

Hogy lepontoztak az osszes valaszolot aki esetleg leirta hogy o is hasznalja :D

Szegyen ami ebben az orszagban megy, a magyar csak annyit tud mondogatni, hogy a drog rossz, 0 tapasztalattal.

Jo nektek az alkohol is! Ja, es ha en drogos vagyok (kb 3 havonta spanglizasert) akkor ti meg alkoholistak.

2019. máj. 7. 08:57
 19/26 anonim ***** válasza:
2%
Azt mar ne is emlitsuk, hogy az alkohol hanyszor rosszabb az itt felsoroltaknal. Ja, es az is drog. Bizony, kedves media altal kimosott agyu, szuk latokoru valaszolok.
2019. máj. 7. 08:58
 20/26 A kérdező kommentje:
Szerintetek a cigi és az alkohol mi ha nem drog? Kedves Fideszes szavazók.
2019. máj. 7. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!