Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj jobban a nőknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj jobban a nőknek, ha a szex után szakítanak velük a belső tulajdonságaik miatt? Többi lent!

Figyelt kérdés

Mondjuk van egy nő csinos, jó vele a szex, de belsőleg borzalmas, a szexet élvezi vele a partnere, de rá jön, hogy hosszú távon nem bírja elviselni.

Ilyen esetben, a nőket az sem vígasztalja, ha a pasi ódákat zeng a szexuális teljestményükről.

Miért jobb az a nőknek, hogyha még a szex előtt mondják meg, hogy bocs, de elviselhetetlen vagy.

Az nem esik jól egy nőnek, ha látja, hogy egy flérfi nagyon élvezi vele a szexet vagy ez minden nőnek alap?

Minden nőnek az a fontos, hogy belsőleg értékeljék?

De sajnos ott van a legtöbb hiányosságuk, tisztelet a kevés kivételnek.

2019. máj. 5. 00:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5%

#10: sok nőnek miért nem baj, ha a pasinak csak 2-3 hetes kapcsolatai voltak, és már a fél városon átment.

Mert ha baj lenne, akkor sokkal kevésbé járnának úgy, hogy szex után dobják őket aközben, hogy éppen a város másik felét is meg akarják dugni.

2019. máj. 5. 09:34
 12/18 anonim ***** válasza:
5%
A nők ahhoz a férfihoz vonzódnak ösztönösen, aki más nőknek is kell, ezért előny náluk, ha a férfi minél több nőn végigment előttük.
2019. máj. 5. 09:42
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

12: a férfiakét ösztönösen váltogatják a partnert. Igen, ismerem az elméletet.

De jó lenne végre eldönteni, hogy ösztön lények vagyunk, akkor nem kell sírni, hogy a pasik csak dugnak és lelépnek. Vagy nem vagyunk ösztön lények, akkor nem kell vonzódni azokhoz a pasikhoz, akikről ők maguk is tudják, hogy a hónapokban mért kapcsolatok már a világcsúcsot jelentik náluk.

Mert a kettő együtt nem megy.

2019. máj. 5. 09:50
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy falun mindenki ismer mindenkit, és ránézésre tudod, hogy kinek hány partnere volt, és meddig tartott.

De minden más esetben csak azt tudod, amit elmond, vagy ami idővel kiderül.

2019. máj. 5. 09:59
 15/18 anonim ***** válasza:
8%

14: itt Pesten is lehet tudni.

Nem csak azok a pasik vágják át a csajokat, akik ismeretlenek.

Baráti társaságban/munkahelyen/egyetemen pontosan tudja mindenki, hogy kik a helyi Casanovák.

A csajok is, mert haveri beszélgetésben mi d elmondja, hogy sosem kezdene olyannal, aki csak megfekteti a csajokat.

Majd mikor Don Juan az ABC-ben oda jut, hogy ezek a csajok kerülnek sorra, akkor két perc alatt adják be a derekukat, és közben persze próbálják a kognitív disszonanciát oldani a “de ez most más”, “de engem tényleg szeret”, “de én más vagyok mint az eddigi női, miattam megváltozott” mantrák idézgetésével.

És ha mégis idegennel hoz össze a sors, akkor is jó esély van rá, hogy némi beszélgetés (tudod, ha nem vagy proli, akkor ez meg szokta előzni a szexet) keretében kiderül, hogy a lovag még sosem élt együtt senkivel, hogy minden nyaralása más ex mellett volt. Az ilyen pasik még csak titkolni sem szokták a “forgalmat”, mert pont ez teszi őket kívánatossá.

Ui: a faluzásból gondolom, hogy egy néhány tízezres “metropoliszban” élsz, ami akár a rangos megyeszékhely nevet is viselheti, mert innen Pestről nem szoktuk azt gondolni, hogy mekkora dolog, hogy ilyen helyen élünk, bezzeg egy “városi” minden pillanatot megragad, hogy bizonyítsa, nem egy pár tized Bp-kerület méretű helyen él.

2019. máj. 5. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

És ha az elejétől fogva egyenes és őszinte lennél, a nő meg nem feküdne le veled, az neked is miért fáj? Én sem értem a férfit, neki hol fáj, hogyha a nő nem teszi szét neki, miért van ettől hiányérzete, mire jó ez neki... Neked mi olyan fontos a puszta, érzelemmentes szexben olyan nőkkek, akikhez nem kötődsz? Ezt én sem fogom érteni soha. Ha valaki nem jelent semmit nekem emberileg, azzal szexelni sincs kedvem.

Nevetséges, hogy a saját értékrended jobbnak akarod beállítani itt.

2019. máj. 5. 11:25
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

2#-es nagyon jól és inteligensen össze foglalta.

16#-os ha csak azzal feküdnék le aki belsőleg tetszik akkor kb 2 nő lett volna az életemben akivel lefeküdtem volna, ami nem baj, hiszen nem csinálok ebből versenyt.

Csak mi van akkor amikor annak a kettőnek nem kellesz??

Annak a kettőnek akiket tényleg szeretsz, tényleg mindent megadnál nekik, imádod őket belsőleg is, nem a sex az első, mert egy beszélgetés is annyi élményt boldogságot ad , hogy többet jelent mint 10 másik lánnyel 5 éjszaka.

De, ha ennek a kettőnek nem kellesz akkor mit kéne tenni szerinted?

Kolostorba vonulni???

Nagyon nehéz olyan nőt találni aki belsőleg értékes..

Valjuk be a férfiakat nem véletlen érdekli a nők teste és a szex egy nővel, mert az örömet élvezetet ad a férfinak.

A nyavajgás , követelőzés, beszélgessél velem a nap 24 órájban , nézd el az összes hibámat, de én kritizállak, követelőzök, hogy nekem ez jár, az jár mert én nő vagyok.. és társai nem nyújt túl sok örömet egy férfinak és persze, hogy lelép.

Vannak olyan férfiak akik félnek egyedül maradni és inkább egy ilyen nő mellett maradnak, de nézzétek meg, hogy boldogok e vagy sem.

Mert egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy a nőt boldoggá tegyék, hanem a férfit is boldoggá kéne tenni, de ezt a nők totálisan elfelejtik, mert úgy gondolják az egész kapcsolatnak róluk kell szólnia.

Csak, hogy ez nem így működik, ha megbomlik az egyensúly és az egyik fél sokkal többet ad a kapcsolatba mint a másik az a kapcsolat előbb vagy utóbb tönkre fog menni vagy egyszerűen csak borzalmas lesz.

Kicsit érdekes mikor a nők felháborodnak, hogy a férfi kihasználta szexuálisan, de azon nem akadnak ki amikor a nők fizikailag, lelkileg és anyagilag is használják a férfiakat é nem kell azzal jönni, hogy jaj nem k.urvákkal kéne ismerkedni, mert a nők nagy része ezt csinálja, kihasználja a férfiakat.

2019. máj. 5. 18:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért mert a férfiak a párkapcsolatot használják arra, hogy szexhez jussanak, a nők viszont a szexet használják arra, hogy párkapcsolathoz jussanak.
2019. máj. 5. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!