Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolod úgy, hogy egy nőnek pont veled kellene összejönni? Miben vagy értékes?
Talán mert nem "Gyere Boci, csússzunk egyet" stílusban közeledek feléjük;
Talán mert érzelmes vagyok;
Talán mert érdekes a gondolkodásom.
Bár a felsoroltak ma már talán inkább hátrány, mint előny.
Nem azt mondom, hogy velem kell összejönni, de van olyan nő, aki velem jobban összeillik, mint bárki mással, és talán ez a legfontosabb egy kapcsolatban.
Rólam nagyjából ennyit kell tudni:
Nagyon logikus vagyok. Introvertált. Sok dologról tudok/olvastam, mindenhez hozzá tudok szólni. Van egy egyedi humorom ehhez. Én bírom magam, és emiatt többnyire mások is bírnak engem 😃 feltéve, ha engem is érdekel a másik (ez ritka)
Hamarosan diplomás leszek. Vannak jó hosszútávú céljaim ehhez kapcsolódóan. (Ami azért kapcsolat szempontjából nem ideális, de fiatalon a karrier élvez előnyt, szerintem ez így van rendjén. Partnertől is inkább ezt várnám)
Átlagosnál jobban nézek ki, magas vagyok. Néha elvarázsolt. Nagyon szenvedélyesen bele tudok merülni egy-egy dologba.
Kissé szabadlelkű. Nem én vagyok a hűség mintaképe, de a megcsalás sem az én asztalom. Nagyra tartom az egyéni szükségleteket, a kapcsolaton belüli függetlenséget.
((Szóval ez az egész mit is jelent: sokan valami olyan megfogalmazást használnak, minthogy a másik felüket keresik, akik majd kiegészítik őt, és függenek egymástól, és együtt képesek csak funkcionálni, vagy még úgy sem. Nekem inkább az jön be, ha van két független önálló egész személy, akik egyéni érdekeiket bizonyos pontokon össze tudják egyeztetni egymással a hatékonyabb működés érdekében. Hiszen ez a logikus benne. Az embert a szükségletei motiválják. De mivel társas lény, ezért tele van társas szükségletekkel is. Ha pedig hosszú távon akar hatékony lenni, akkor megmarad egy jó társnál))
Párkapcsolatban nagyon kiegyensúlyozott vagyok. Sosem volt veszekedésem, mindent meg tudtunk oldani értelmes vita keretein belül (ehhez azért jó párválasztás is kell, nem egyéni érdem 😉). Másik oldalról viszont imádom a spontánságot, szinte éltet!
Ha beindulok, akkor elég izgató lehetek. Kissé domináns. Összehajtogatom a partnert, kis nyakszorítás, stb... A jó szex fontos!
Szóval én olyan nőt találnék, aki így szeret, akinek ez kell, illetve viszont én is megtalálom benne azokat a tulajdonságokat, amik nekem tetszenek-kellenek, és izgalmas, és izgató, és ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!