Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veszekedés kinél mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedés kinél mennyire fajul el? Szoktatok csúnyákat mondani egymásnak és miket? Mi nem fér már bele?

Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 21:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Tavaly volt egy csúnya veszekedős időszakunk.

A párom elviselhetetlennek hívott többször is, én meg őt érzéketlennek.

Nálam az nem férne bele, ha a fejemhez vágna olyanokat, hogy egy senki vagyok, minek szeret, bárki jobb lehetne nálam.

2019. máj. 4. 23:24
 12/17 Estádio de Felchút ***** válasza:
79%

Pénteken azt mondta az asszony, hogy Ferikém, annyi eszed van, mint egy átlag fideszesnek.

Azóta nem beszélek vele.

2019. máj. 5. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Mi ilyen műveszekedéseket csinálunk poénból. Így figurázzuk ki a béna párkapcsolatokat. Párnacsatázunk meg ilyesmi. Előjátéknak se rossz... 😃

Nem tudom másoknál miért nem működik, de... ha nálunk valódi probléma van, akkor leülünk, és értelmes keretek közt vitázunk róla, érvekkel, kompromisszumkészen.

2019. máj. 5. 01:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát az én volt kapcsolatomba se ment ez a szépen csendben leülünk.

Ordibálás, csúnya beszéd (inkább az én részemről), ha nagyon eldurvult lökdösődés.

Azt sose mondta, hogy nem szeret vagy nem érti miért szeret azt se, hogy találna nálam jobbat.

2019. máj. 5. 06:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Látom megosztódik ez ... van akik csúnyán van akik tudnak szépen veszekedni .

Én is inkább leülnék megbeszélni mint hallgatni ahogy ilyen k vagyok meg olyan senki meg stb. Szóval ez vkinek bele fér a kapcsolatba, vkik meg ilyenkor már lépnek is ki a kapcsolatból?

2019. máj. 5. 08:25
 16/17 anonim ***** válasza:
28%
Mindenki leül és megbeszéli, annyira unalmasak vagytok.
2019. máj. 5. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolatban nem le kell ülni és megbeszélni a dolgokat?

Helyette az a jó ha üvöltözöl a másikkal és nem vagy képes leülni megbeszélni normálisan?

Inkább unalmas leszek, mint olyan, aki csak a saját igazában hisz, és nem képes áldozatot hozni azért, akit "elvileg" szeret.

Bocs.

2019. máj. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!