Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egészségesen élek, a párom nem. Ez zavar a leendő gyerek miatt. Mi a véleményetek?
Én egy olyan férfi vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy a lehető legegészségesebben éljen. ( Mindenféle káros összetevőktől mentes élelmiszer, bio/öko termékek, nem dohányzom, nem használok mikrohullámú sütőt stb. ). A párom viszont sokat dohányzik, alkoholt is többet fogyaszt a kelleténél, és kevésbé foglalkozik ezekkel a számomra nagyon fontos dolgokkal.
Gyerekünk még nincs, de már "itt lenne az ideje".
Viszont én nem tudom kiverni a fejemből azt, hogy a párom életmódja ki fog hatni a babára.
Úgy tudom, hogy legalább 3 év dohányzásmentes idő javallott a baba születése előtt. 3 év az én koromban már nem kevés idő, ráadásul nem is látom jelét annak, hogy a párom szeretné abbahagyni a dohányzást.
Ezek miatt a gondolatok miatt napi frusztrációm van.
Nagyon szeretem a párom, de...(sóhaj).
Mi a véleményetek? Nekem kellene beletörődni, hogy majd talán a szülés előtt abbahagyja a dohányzást? ( Most csak a dohányzást említem itt, mert túl hosszú lenne a szöveg. ) Viszont a szülés előtt már késő. Túl késő. Nagyon zavar ez a helyzet. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!