Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom (L) folyton a munkahel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom (L) folyton a munkahelyi dolgaival terhel. Vagy csak én vagyok türelmetlen?

Figyelt kérdés
Napközben többször rám ír mobilon, hogy valamit nem tud megcsinálni, esetleg kapott egy feladatot és nem érti hogy lásson neki, vagy hogy valamit elfelejtett elintézni és emiatt majd lecseszik. Néha ezek miatt fel is hív kétségbeesve, hogy szerintem mit csináljon. Folyton ilyenek miatt aggódik, de én nem értek a munkájához, úgyhogy az egészből az lesz hogy én is csak aggódok, és még rosszul is érzem magam amiért nem tudok neki segíteni. Egyébként nem hiszem hogy olyan rosszul dolgozik mint ahogyan azt ő előadja, csak túlságosan aggodalmas.

2019. ápr. 29. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Mindenki máshogyan dolgozza fel a mhelyi stresszt. Van aki otthon vacsora közben kibeszéli magából, mások mg a lábtörlőn hagyják a napi gondokat.

Írjon esetleg naplót, az segíthet az élmények feldolgozásában, helyrerakásában.

2019. ápr. 29. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy te lennél türelmetlen. Mert az, hogy felhív munka közben panaszkodni, hogy nem tudja mit csináljon az nonszensz. Kérjen segítséget a tapasztaltabb kollégáktól vagy képezze magát.
2019. ápr. 29. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nem te vagy a türelmetlen, naponta többször ilyenekért írni neked erős túlzás

ennyire bizonytalan és kell neki a megerősítés vagy miért csinálja? miért nem a kollégáihoz fordul, ha kérdése van? mert ennek így nem sok értelme van, téged is zavar gondolom ezzel a munka közben meg így h te nem is tudsz segíteni, nem is jut előbbre

az ha van néha olyan, hogy kell neki egy kis bíztatás és ezért felhív meg mondjuk délután elmeséli mi történt aznap, még oké, de a napi több ilyen jellegű üzenet/hívás elég soknak hangzik

2019. ápr. 29. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Azóta már megjöhetett volna az eszed és elhagyhattad volna
2019. máj. 15. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!