Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjak még, vagy szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még, vagy szakítsak vele?

Figyelt kérdés
a barátommal hónapok óta nem találkoztunk. mindig én írok rá msnen, meg én írok neki smst.elég sokszor van h nem is reagál rájuk.pedig ő kezdeményezett(nem is olyan rég). szakítsak vele, vagy tovább tűrjem? mert ugye nyár van, és én még fiatal vagyok...:D;) úgyh nem mindegy. köszi
2010. júl. 5. 23:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

és te hogyan szakítottál vele?

mert én nem tudok hozzáfogni.:S nem tudom mit írjak.

2010. júl. 9. 00:25
 12/18 anonim ***** válasza:
hét szerintem meg kérded tőle hogy nem fura az ugy hogy nem találkoztok hónapok óta? mert te egy kicsit furcsállod és igy már nem érzed azt amit kellene. De szerintem ettöl ne félj, mert nem hinném hogy érdekled, egyszerüen megmondod neki, nem hinném hogy elkezd hisztizni:P
2010. júl. 9. 01:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Vagy csak írd meg, hogy szerinted ennek már vége, szóval te most szakítasz, ennyi. Vagy pedig eleve úgy veszed, hogy már nem jártok, és ezért nem keresed többet. Mondjuk ez általában undorító módszer, de néha előfordulnak kivételes helyzetek, amikor helyénvaló. (Nem biztos, hogy ez olyan helyzet..)
2010. júl. 9. 01:16
 14/18 anonim válasza:

0:25 (A kérezőnek), hmm :), nálam a csaj csak annyit irt MSN en hogy

"Én élőben nem tudok úgy beszélni/lenni veled mint msn en, ezért szerintem nincsen értelme ennek."

Szerintem te is ki tudsz találni valami baromi nagy hülyeséget mondjuk én tudtam arról hogy a csaj aki azt irta nekem, volt egy másik fiú a háttérben, nem is eggy hanem kettő.....

2010. júl. 9. 02:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyelj...mondd azt, hogy ez így nem működik, ha folytatni akarja, akkor tegyen valamit. Ha nem tesz semmit, akkor egyszerűen szakíts vele. Remélem segítettem!

15/F

2010. júl. 9. 03:16
 16/18 anonim ***** válasza:
az internetes kapcsolatoknak nem sok jövőjük,van főleg ha a másik fél még így sem érdeklődik irántad.Éld az életed,de beszéld meg vele
2010. júl. 9. 10:15
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:) am ez nem annyira internetes kapcs., mert egy suliba járunk.és előtte is ismertük egymást látásból:S és ezért nem mindegy h mit írok neki:( am ti mit szólnátok, ha nem személyesen raknának ki titeket?:O
2010. júl. 9. 23:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Helyzetfüggő. Általában felháborodást kelt az sms-ben, telefonon, emailben vagy cseten szakítás, mert az milyen undi már.. De szerintem nem feltétlenül az. Ez is a kommunikáció eg formája. Meg például én jártam már úgy, hogy másfél év után beütött a para, megbeszéltük, hogy egy ideig ne találkozzunk, és mikor 10 nappal ezután szakított, kimondottan örültem, hogy sms-ben tette, és nem kellett személyesen találkoznom vele, mert az csak tovább fokozta volna a fájdalmat. Később persze megbeszéltük normálisan, de közben hetek teltek el. (Az a pár hét volt a legrosszabb, mert reménykedtem, de miután megbeszéltük, már jobban voltam.)

Persze a tied tökmás szitu, leginkább mert a jelek szerint te nem vagy annyira fontos neki, így az ő lelki épsége szemponjából tökmindegy, hogy szakítasz. De ha msn-en teszed, előfordulhat, hogy a környezetében lévők picsogni fognak, hogy jaaaaaj de undíííííí emesenen szakííít fúúúúj, de ezzel ne törödj.

2010. júl. 11. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!