Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még, vagy szakítsak vele?
és te hogyan szakítottál vele?
mert én nem tudok hozzáfogni.:S nem tudom mit írjak.
0:25 (A kérezőnek), hmm :), nálam a csaj csak annyit irt MSN en hogy
"Én élőben nem tudok úgy beszélni/lenni veled mint msn en, ezért szerintem nincsen értelme ennek."
Szerintem te is ki tudsz találni valami baromi nagy hülyeséget mondjuk én tudtam arról hogy a csaj aki azt irta nekem, volt egy másik fiú a háttérben, nem is eggy hanem kettő.....
Figyelj...mondd azt, hogy ez így nem működik, ha folytatni akarja, akkor tegyen valamit. Ha nem tesz semmit, akkor egyszerűen szakíts vele. Remélem segítettem!
15/F
Helyzetfüggő. Általában felháborodást kelt az sms-ben, telefonon, emailben vagy cseten szakítás, mert az milyen undi már.. De szerintem nem feltétlenül az. Ez is a kommunikáció eg formája. Meg például én jártam már úgy, hogy másfél év után beütött a para, megbeszéltük, hogy egy ideig ne találkozzunk, és mikor 10 nappal ezután szakított, kimondottan örültem, hogy sms-ben tette, és nem kellett személyesen találkoznom vele, mert az csak tovább fokozta volna a fájdalmat. Később persze megbeszéltük normálisan, de közben hetek teltek el. (Az a pár hét volt a legrosszabb, mert reménykedtem, de miután megbeszéltük, már jobban voltam.)
Persze a tied tökmás szitu, leginkább mert a jelek szerint te nem vagy annyira fontos neki, így az ő lelki épsége szemponjából tökmindegy, hogy szakítasz. De ha msn-en teszed, előfordulhat, hogy a környezetében lévők picsogni fognak, hogy jaaaaaj de undíííííí emesenen szakííít fúúúúj, de ezzel ne törödj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!