Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak-e, ne? Várjak? Gondolkozzak?
Van barátom.Másfél éve. Kétszer szakítottunk miattam. Borzasztóan hangzik, de igazából jól megvagyunk.15 vagyok.
Félek h lemaradok sok dologról. Sajnos én is egy vagyok a legtöbb " még élni akarok, korai elköteleződni" közül. Sajnálom, de 15 vagyok, maradjak le az életről? És mostanság nagyon összemelegedtünk az egyik fiú osztálytársammal. Egyelőre barátok vagyunk, de túl sokat gondolok rá. Már kétszer szakítottunk a barátommal, mert én más fiúval incselkedtem. Ne ítéljetek el, lécci, nem vagyok rá büszke., sőt. De mindig megbocsátott nekem. Tudom h keresve sem találnék toleránsabbat és kedvesebbet a barátomnál, de elég sokat veszekszünk, durván, apró dolgokon. Könnyen sértődik, olyan dolgokon kibukik, ami nekem alap, természetes. Nagyon érzékeny a lelkivilága képes hazamenni, ha neki vmi nem épp tökéletes. Nemtudom ez szerelem-e vagy már csak kötődés. A másik srác viszont nem túl tapasztalt, és nem is anyira ismerem, meg osztálytárs, nemtudom jól kijöhet-e a dolog, de mostanában szinte csak rajta jár az eszem... és nincs szívem otthagyni a barátomat, mert kicsit félek, ha "hoppon maradok", meg már annyira nem érdemli meg szegény h megint kirakjam. Tanács? Eddig ott tartok h jobban megismerem a másik srácot, és eldől, h valójában mit is várok el kitől.. kérlek értsetek meg egy kicsit.
15 vagy! Még előtted áll az élet! Sajnálatból ne maradj együtt a barátoddal, mert annak semmi értelme! Neki is és neked is csak roszabb lesz...
Attól pedig ne félj, hogy ha majd szakítasz vele, hoppon maradsz! Biztos találsz magadnak mást, még akkor is ha az osztálytársaddal nem jön össze a dolog...
Azt, hogy mit érzel azt csak te tudod pontosan, de ha már többször is szakítottatok akkor nem hiszem hogy nagy jövője van a dolognak, mert fiatalok vagytok még... De ezt csak te tudhatod!
Remélem azért tudtam segíteni...
Alaposan át kell gondolnod a dolgot.Ha mindig megbocsájtott neked az jelent valamit.
A kétszeri szakításnál mindig más fiúval "incselkedtél"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!