Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyenkor?
Próbálom tömören megfogalmazni.
Nos,megismerkedtem egy lánnyal,nehezen de belement hogy járjunk..
Jártunk is 3hetig es most vege lett..
A múltban kapott sok csalódás, bantas stb miatt nem tud szeretni azt mondja..
Én mondtam ki,hogy legyen vége mert ő nem mondta.
Aztmondta ha kimondaná akkor is csak miattam,higy enne szenvedjek az ő hülyesége miatt.
De hogy maga miatt miért nem mondta ki azt nem.arulta el..
Fontos nekem ez a lany ugyerzem hogy lelkileg egy szinten vagyunk..
Egyébként volt egy hetes szunet amig nem beszéltünk majd találkoztunm es mondta hogy igy nem jo neki es hianyzom..ekkor jöttünk ossze..
Szoval nemtudom hogy hagyjam ne foglalkozzak vele vagy kuzdjek még..
Egyik felem aztmondja hogy elfog múlni idővel neki ez az érzés es ugymondd olyan lesz mint régen a másik felem meg azt mondja hogy hagyd a francba ne pazarold az idodet..
Remélem nagyjából érthető.
Tudom,ezt nekem kell eldönteni de kerem aki tud normális valaszt adni az ne tartsa magaban...
Köszönöm!
Mi számít annak?
Enis sok szart kaptam már es belefaradok neha abba hogy en tegyek a másikért..
Igazából ott bukott ki a dolog hogy én szeretnék sokat vele lenni o pedig nem.
Ha eggyut vagyunk valahol,altalaban haverom es a baratnoje is ott vannak akkor nem nagyon nezunk ki ugy mint akik eggyutt vannak.
Ha en kozeledek stb az neki sok.
Múltkor ez nem tetszett neki..
Szoval nem tudom mit kellene tennem..
Nehéz nekem az a tudoat hogy van valakim de mégse..
Mert hiaba van ha nem tudunk úgy lenni egymassal ahogy en szeretném..
De ha kitartanek akkor lehet hogy ez változna..(?!)
Őszintèn szólva èn a leírtak alapján azt gondolom, hogy csak vetít.
Nem nem tud szeretni senkit, tèged nem tud. Csak nem akarta ezt így kimondani.
Úgyhogy èn azt mondanám, hogy hagyd menni.
Ha vetít,akkor miért bántja ez a dolog hogy o ilyen lett es nem megy neki?
Hiába mondtam, hogy fejben dől el az egész..persze könnyű mondani..
Megértem az o helyzetet is..
De ez akkor is furcsa nekem...
Azèrt, mert lehet, hogy szeretne szeretni, csak nem jönnek az èrzèsek. Ezt nem lehet fejben eldönteni. Vagy jönnek, vagy nem.
Ő a múltbèli csalódásaira fogja, de lehet, hogy egyszerűen csak nem vagy az "embere". Lènyegèben mindegy. Nem szeret. Megpróbáltátok, nem ment, kár tovább erőlködnöd.
Egyèbkènt èn is voltam így, hogy túl voltam 1-2 nagy csalódáson, ès mikor utána ismerkedtem, egyik sem èrdekelt igazán, akkor èn is azt hittem, hogy már "nem tudok szeretni", de aztán a frászt. Csak èppen akkor nem olyanokkal találkoztam, akiknek bele tudnèk szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!