Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam meg a barátomnak, hogy ne egye meg az összes kaját, ha átjön hozzám?
Még eléggé friss a kapcsolat, nem szeretném megbántani. De egyszerűen amikor átjön a barátom (23/F) mindig kér valamit enni és konkrétan annyit eszik, mint egy terminátor. Ami neki egy adag, az nekem három. Én az egyetem mellett egy csomót dolgozom, szóval nincs sok szabadidőm főzni. Vagy azt eszem, amit anyu küld nekem vagy főzök magamnak.
De a barátom nagy étvágya miatt már volt, hogy este neki kellett állnom főzni, mert megevett mindent, amit két napra készítettem magamnak, nekem semmi nem maradt. És igazából nekem pénzem sincs már erre, kicsit sokba kerül ennyi kaja... Nem értem, ezt miért csinálja. :/ Ő elég jól áll anyagilag, még egyetlen napot sem dolgozott az egyetem mellett, mert nem volt rá szüksége, a szülei mindenben támogatják. Hogy mondjam meg neki, hogy legyen szíves otthon enni vagy legalább visszafogni magát, amikor nálam eszik anélkül, hogy sértődés lenne belőle?
19/L
"Próbáltam, hogy nem hívom magamhoz, de volt, hogy magától jött és itt akart lenni. És amikor azt mondtam, hogy most nem igazán van kajám, akkor benézett a hűzőbe és elkezdte kérdezgetni, hogy "akkor ez mi?"
Mondtam, hogy magamnak csináltam és nem nagy adag, nem lesz elég. De hogy ő mennyire éhes, adjak belőle egy kicsit."
Ha már ekkora prosztó, akkor a szintjén kell beszélni vele, valahogy így: "Figyelj má' te beles paraszt! Nem zavar, hogy az összes kajám felzabálod?"
Egyre több hasonló kèrdès van. Felszeditek a szemetet az utcáról, ès mèg nagy becsben is tartjátok. Ő egy bunkó paraszt, de mèg te töröd azon magad, hogy ne bántsd meg a kis lelki világát. Vicc.
Mond meg neki kerek perec, hogy nem tudod megkajáltatni, pláne nem ilyen mèrtèkben. Egyen otthon, vagy hozzon magával, vagy rendeljen, tök mindegy. Ha megsèrtődik, hát hála isten megspórolja, hogy szakítania is kelljen vele. Nem kár kèrte.
Egyèbkènt is az a vèlemènyem a leírtak alapján, hogy szándèkosan kihasznál. Ő spórol azon, hogy nálad eszik. Lehet, hogy látszólag jól áll anyagilag, de el tudom kèpzelni, hogy kap egy x összeget a szüleitől, amit be kell osztania, ès így, hogy spórol a kaján, azt a pènzt el tudja verni másra.
Inkább örülj, hogy hamar kimutatta a foga fehèrjèt, mielőtt mèg nagyon bele melegedtetek volna, aztán küld el a búbánatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!