Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam meg a barátomnak, hogy ne egye meg az összes kaját, ha átjön hozzám?

Figyelt kérdés

Még eléggé friss a kapcsolat, nem szeretném megbántani. De egyszerűen amikor átjön a barátom (23/F) mindig kér valamit enni és konkrétan annyit eszik, mint egy terminátor. Ami neki egy adag, az nekem három. Én az egyetem mellett egy csomót dolgozom, szóval nincs sok szabadidőm főzni. Vagy azt eszem, amit anyu küld nekem vagy főzök magamnak.

De a barátom nagy étvágya miatt már volt, hogy este neki kellett állnom főzni, mert megevett mindent, amit két napra készítettem magamnak, nekem semmi nem maradt. És igazából nekem pénzem sincs már erre, kicsit sokba kerül ennyi kaja... Nem értem, ezt miért csinálja. :/ Ő elég jól áll anyagilag, még egyetlen napot sem dolgozott az egyetem mellett, mert nem volt rá szüksége, a szülei mindenben támogatják. Hogy mondjam meg neki, hogy legyen szíves otthon enni vagy legalább visszafogni magát, amikor nálam eszik anélkül, hogy sértődés lenne belőle?

19/L

2019. ápr. 27. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy is, kifogtál egy igazi kőbunkót és még ragaszkodsz is hozzá.
2019. ápr. 27. 19:13
 12/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
59%

Férfiként mindig is utáltam, ha az íróeszközeimhez és a táplálékaimhoz hozzányúlt bárki. Volt rá példa, hogy amikor legelőször albérletben éltem, a kedves lakótárs kizabálta a hűtőből az én polcomat is, mert azt gondolta, hogy én őt is ellátom automatikusan, csak mert magamnak főzök. Balhéztam emiatt, s másfél hónap múlva meg is pattant az igénytelen tróger.

Mellesleg jó nagy paraszt a párod, ha engedély nélkül bármidhez is hozzányúl, meg kizabálja a hűtődet. Egy igazi tapló. És mint tudjuk, a taplóknak van csajuk... no comment...

2019. ápr. 27. 19:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megmondanám hogy bébi, sokat zabálsz és nekem nem marad. Kezdj magaddal valamit mert nem én foglak etetni. Aztán ha megsértődik akkor viszont látásra. Meg amúgyis, nehogymár te etesd a felnőtt fejét aztán még meg is sértődik. Vicc. :D Én nem erőltetném ezt.
2019. ápr. 27. 19:23
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

“amikor azt mondtam, hogy most nem igazán van kajám, akkor benézett a hűzőbe és elkezdte kérdezgetni, hogy "akkor ez mi?"

xdddd hát meghalok b*zdmeg

2019. ápr. 27. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon kell y pasi aki csak kajálni jár hozzád akkor lakatold le a hűtőt :-D
2019. ápr. 27. 19:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mo d h rendeljen pizzat

Vagy adsz neki de pici adagot haehes magad akkor rendeljen kinait vagy menjen le es hozzon valamit

Vagy ha foznel akkor irdfel mint hozzon ha jon

2019. ápr. 27. 19:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon sértődékeny és ha valami ehhez hasonló problémát akarok vele megbeszélni mindig besértődik."

Ez ezerszer nagyobb probléma, mint hogy megeszi a kajád. Teljesen esélytelen normális kapcsolat ilyen emberrel. Dobd ki a francba, egyetlen problémát se fogsz tudni vele megoldani soha.

2019. ápr. 27. 19:43
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

Mondd meg neki:

"Joey does not share food!!!"

2019. ápr. 27. 19:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt férfiként írom, hogy nagyon bunkó a srác.

Ilyenre sose vetemedtem volna, még a tiszteletet sem adja meg neked, sőt ellenkezőleg

2019. ápr. 27. 20:29
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Tegyél a kajába hashajtót (persze Te nehogy egyél belőle).
2019. ápr. 27. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!