Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkellene mondanom?
Figyelt kérdés
Meg tavaly márciusban találkoztam egy sraccal, nem volt jövője a dolognak, o csak szexet akar, de végül korrekt volt nem is történt semmi, júniusig beszelgettunk, és utána kifujt a dolog. Egy tali volt, utána csak messengeres beszelgetesek mentek, néha ott volt lelki tamaszom de semmi több. Utána max csak latasbol futottunk össze jó párszor meg a városban. (Ez ennyi is lenne.) Utana teljesen megszűnt minden "kapcsolat." Novemberben összejöttem a barátommal, aztán azóta is együtt vagyunk. Most ez a srác ramort, hogy "dejo is szerelmesnek lenni" én meg írtam hogy ugye? (Már banom hogy visszairtam) és kérdezte hogy "akkor én most nem is fiuzok meg semmi? És írtam hogy ha neked baratnod lenne te mit csinálnál? És visszairta hogy akkor nem írna más lanyoknak. És itt ertettem a célzást , hogy ugye én a barátom mellett visszairtam. De nem is akartam semmit, alapból le is zártam a beszélgetést stb. Mármint nincs jelentősége, de hülyén jött ki. Soha nem irok vissza senkinek mióta barátom van, vagy próbálom mindig normálisan lezárni a dolgot. Elkellene mesélnem a barátomnak? Idegesít a dolog.. lehetnek akar közös ismerősök is sajnos, a másik srác meg lehet el is küldi neki a dolgokat.. A barátom mondta,'hogy o mellettem soha senkivel nem alma szoba. Mondjam el neki, hogy irt?2019. ápr. 26. 22:45
11/11 anonim válasza:
Mivel semmi rosszat nem tettél, és neked ez a beszélgetés amúgy sem jelentett sokat, így szerintem az sem baj, ha nem szólsz róla. Feleslegesen nem éri meg feszkót gerjeszteni egy semmiség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!