Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm kicsit túl hisztis....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kicsit túl hisztis. Mit csináljak? Vagy szerintetek ez oké?

Figyelt kérdés

mindenért hisztizik.

Pl miért találkozom nélküle az egyik közös ismerősünkkel,

miért nem hívtam meg egy fagyira csak úgy random,

miért nem válaszolok neki ha ír azonnal,

miért nem az van mindig amit ő akar..

megy ilyenkor a hiszti hogy én nem törődöm vele csak magammal.

2019. ápr. 25. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

73%-os, és te honnan tudod a fenti pár sorból eldönteni, hogy a barátnő jogosan sérelmezi az elhanyagolást és hisztizik, vagy csak bura liba???

Segítek: sehonnan. Mi sem tudjuk, csuoána hiszti OKÁT írtuk le a kérdezőnek. Azért annyi agya csak van az illetőnek, hogy megvizsgálja a helyzetüket, és eldönteni, hogy "bakker, mostanában tényleg kissé l...-tam a másikat, értem miért csinálja", vagy valóban ok nélkül telepedik rá a csaj. Ez esetben is célszerű leülni vele és megbeszélni, hogy zavarja és sok neki. Nem varázslat.

Neki kellene eldönteni, nem neked vagy nekünk, hiszen nem is ismered hogyan miképp vannak, mennyit foglalkoznak egymással, vagy valóban kifogott-e egy jellemhibás személyt. Általában azért kettőn áll a vásár. ;)

2019. ápr. 26. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:
#10, nem kizárt, ahogyan az sem, hogy a csaj szimplán hisztis, amiért nem mindig minden körülötte forog. Hidd el, rengeteg olyan lány van, aki a hercegnős mesék mintájára elvárja, hogy a "lovag" kezét-lábát törve folyamatosan a kedvében járjon, akár gondolatolvasással is. Persze lehet, hogy nincs igazam, az első válaszommal csupán arra reflektáltam, hogy elég "vicces", hogy a két max. pontos válaszban mindenféle önző kulának elhordták a kérdezőt ennyi információ alapján, mintha nem fordulhatna elő, hogy a lány tényleg egyszerűen hisztis. Ez azért sokat elmond.
2019. ápr. 26. 09:29
 13/14 Diavolino44 ***** válasza:

Ajajj, egy ilyen egyértelmű kérdést, s mégis jönnek a sértett női egok.

4 komolyabb kapcsolatom volt, értsd évek. Ebből a fele pont ez a hisztis kategória volt, s hittem benne, hogy meg tudom változtatni, hogy idővel ezek a problémák elmúlnak. De sajnos nem, az egyik kommentelő írta, hogy mert nem figyelsz ra oda. Nah ez a csapda a szituacioban! Tok mind1 mit csinálsz. Hisztizni fog. Nekem az egyik párom, pl nem velem hisztizett, mert bármit kert megcsinaltam, o a világgal hisztizett. Ez a barátom de hülye, az ügyfél hogy csinalhat ilyet, a testvérem miért neveli így a gyereket stb. Ez a típus találni akar valamit amiért nem boldog, amiért hisztizhet. A nők amugyis erősen érzelem vezérelt emberek, szeretik a nagy drámát, s az abból adódó nagy felszabadulást. Egyszerűen függők.

Így ha megváltozna, akkor nem lenne drog az agyának. Így sose fog megváltozni.

A jó hírem az az, hogy nem minden no ilyen, a másik 2 csajjal is voltak néha veszekedések, az a normális. De nulla vagy nagyon minimális hiszti. Szerintem addig maradj abba a kapcsolatba amíg nem érzed megalázónak. Nekem ennyi sok lenne, rég lapátra került volna.

2019. ápr. 26. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ignorálom őt ilyenkor. Egy idő után lenyugszik, és akkor visszatér az emberi énje, bicsánatot kér, és végre értelmesen meg tudjuk vitatni a problémát és a megoldást
2019. ápr. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!