Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet ekkora súly különbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ekkora súly különbséggel hosszú párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon el vágyok hízva. 34 éves vagyok de sok betegségem van már, 134 kg vagyok.

Lett egy aranyos csinos vékony 60 kg körüli új barátnőm (igen engem szeretett meg, mert nincs pénzem és igen vannak még ilyen nők)

Egyenlőre szeret kitart mellettem, igaz 3 hónapja vagyunk együtt.

A szex megvolt hát úgy ahogy működött, igaz sajnos eddig csak egy póz működött, úgy hogy ő volt rajtam.

Tudom fogyni kéne illetve sportolnom de félek ehez gyenge leszek, Zsófit meg nem akarom elveszíteni

2019. ápr. 25. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

176 centihez kb. 70-75 kg-nak, nagyon maximum 80 kg, kéne lenned. Szóval, van mit leadnod.

Ha van akaraterőd, és hosszú, egészséges életet szeretnél, akkor sürgősen hozzá fogsz lefogyni.

2019. ápr. 25. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Miértne működhetne.Mikor megismertem a párom,150kg körül volt,viszont ő magas is.Én 48kg voltam akkor és most is.Ő pár kilót leadott azóta,de engem az se zavart volna,ha marad.A bőre viszont nagyon striás lett szinte mindenhol.De ez se zavar.Most 130kg körül mozog,az én nagy Macikám!
2019. ápr. 26. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!