Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki Kb 10 éve van együtt a párjával, mennyi köztetek a szex?
Szinte minden nap van. Nyugisabb, jobb napokon van, hogy több is. Mindig is jó volt a szex, kielégítő mindkettőnknek. Vannak persze rosszabb időszakok amikor fáradtak vagyunk a minőségi szexhez és csak negyed órás reszelés lesz belőle, de igyekszünk fenntartani a minőségi együttléteket is.
28/N 37/F
Heti 5-6x. Teljes mértékben kielégítő.
31/N
Átlag heti 2-3, de össze-vissza; van, h heti 6-7, és van, hogy egy-másfél hétig 0. Körülményektől/libidótól függ. Teljesen kielégítő mindkettőnknek.
29/n, 31/f, (11év)
#6: miért hihetetlen hogy vannak akik több mint 10 éve élnek együtt monogám kapcsolatban és minden nap kívánják egymást? Lehet hogy szerinted gáz, de én akkor is heti 5-6x kívánom, igénylem a jó szexet. Ennyi. Nem kell napi 2x 3 órán át tartania, ilyet senki nem írt.
Az inkább a szánalmas akik lepontozzák ha valaki leírja hogy jó a szexuális élete.
N/31
Haáz ez alapján én hülye vagyok 😄
7 év és havi 2 kb átlagban.. de 1 és 3 között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!