Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, hogy valaki tulajdonképpen arra kért, hogy csaljam meg?
Egy férfi, akivel régebben(természetesen még a párommal való megismerkedésünk előtt) találkoztam párszor, most újra rámírt. Üzletember, sokat utazik, küldött egy üzenetet, hogy xy időpontban Budapesten lesz, volna-e kedvem találkozni z napon a hotelje bárjában egy vacsorára - ez nála virágnyelven szexet jelent, tudom nagyon jól. Válaszoltam, hogy ugyan szívesen találkoznék vele egy baráti csevejre, de gondolom, ennél többet szeretne, nekem pedig egy ideje kapcsolatom van, ezért így nem tudom, mennyire helyénvaló.
Erre azt válaszolta, hogy szerinte nincs azzal probléma, ha - idézem - "eltöltünk pár romantikus órát a hotelszobájában". ??????!!! Ezzel tulajdonképpen közölte, hogy teljesen okés az ő elvei szerint, ha megcsalom a párom, ha jól értem. Kedvesen visszaírtam, hogy ne haragudjon, ha nem voltam egyértelmű, nekem semmi nem fér bele, ami bármilyen mértékben több egy beszélgetésnél, mert hűséges vagyok, de lehet hogy nem fogalmaztam egyértelműen, bocsánat. Mire a reakció: "de cuki vagy, akkor várjunk addig, amíg újra szingli leszel"...
Erről szólnom kéne a páromnak? Tudom, hogy csak felidegesíteném, de ha tőle ilyet kérne egy nő, én örülnék, ha elmondaná nekem.
23/N
Hát, ha valakivel olyan viszonyban vagy, hogy csettint és szétteszed a lábad, akkor szerintem logikusan gondolja,
Hogy egy kapcsolat sem különösebben visszatartó erő. Jó, ezt épp benézte. De szerintem 10 hasonló, épp kapcsolatban lévő korábbi szeretőjéből 7 ugrott volna.
12, tiszteletben tartom, hogy a te értékrendedbe ez nem fér bele, rendben van. Én a saját részemről úgy gondolom, hogy tudnék beszélgetni valakivel anélkül, hogy többet akarnék bármilyen formában, egy felnőtt szerintem képes kezelni egy ilyen helyzetet, de ez az én véleményem.
Köszönöm a válaszokat, úgy gondolom, az a legegyszerűbb ha elmondom neki, mi történt, és megmutatom a beszélgetést.
De már bocs kerdező de megvan benned a megcsalás gondolata,hisz elmennél vele "beszélgetni" annak ellenére hogy tudod hogy szexet akar ergo valoszinu ti voltatok egyutt.A pároddal valo kapcsolatod pedig elég felszines és annyira nem nagy a szerelem.
Az is erdekes hogy te regebven ezzel "randiztál" most meg ujra szobaálltál vele annak ellenére hogy tudod csak szexet akar.
És a pasi is amit mondott hogy "majd ha szingli leszel..." ergo tudja hogy nem fog sokáig tartani ez a kapcsolatod sem.
Hasonló eset volt már velem is, de:
1. Ha eleve tudom, hogy valaki nem a képemre kíváncsi csak szexelni akar, akkor arra nem is válaszolok.
2. Ha mégis válaszolnék és hasonló magyarázatot kapnék mint te, akkor elhajtanám.
3. A férjemnek nem szólnék mert nincs miről, nem idegesíteném feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!