Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válasz elé állítottam és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válasz elé állítottam és nem tudom mit várjak vagy mi lesz?

Figyelt kérdés
2 elvált ember vagyunk, mindkettőnknek saját családdal. Az a baj, hogy a munkánk miatt csak heti 1-2 napot találkozunk és olyankor a gyereke nem hagy bennünket 10 percet sem beszélni. Rángatja, hogy menjenek reggelizni, megbeszelunk valamit és direkt máshova mennek, illetve telefonon hivogatja, ha 10 percet beszélgetünk vagy emojikat küldözget kb 100at. Mondtam, hogy értem, hogy a gyerek az apjaval akar lenni, rám teljesen féltékeny, de ilyen körülmények között hogyan éljük meg a férfi nő kapcsolatot? Én probalok megérto lenni, de nekik kettőjüknek ott az egész hét minden este és reggel, hogy együtt legyenek, nekünk meg csak heti 1 nap és olyankor is folyton a fenekünkbe lóg, rögtön haza akar menni stb egyébként 15 éves.

2019. ápr. 24. 06:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elmentek egy randira, és a 15 éves gyerek is elmegy veletek??
2019. ápr. 25. 19:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Ő egyáltalán nem a szavak embere. Ezeket az eddigi beszélgetéseket is én eroltettem. Különben tőle mindenki azt csinál, amit akar. Neki fel se tűnik, hogy a lánya miatt nincs közös időnk.

Utolsó természetesen ha ő vagy én a másiknál vagyunk, akkor ott van egyikünk vagy masikunk gyereke, hiszen ők ott laknak!

2019. ápr. 26. 05:39
 13/13 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Látod, a mostani válaszodban benne rejlik a megoldás, maga...

1. "Ő egyáltalán nem a szavak embere." <- Háááát ez még nem lenne önmagában nagy gond.

2. "Különben tőle mindenki azt csinál, amit akar." <- Ez már gázosabb!

3. "Neki fel se tűnik, hogy a lánya miatt nincs közös időnk." <- Itt van a kutya eltemetve!!!

Ezek alapján... ugye, nem is kell ecsetelnem - ha ez így van, vagyis Te így látod - hogy MI, pontosabban KI a megoldás kulcsa...

Ezen gondolkozz el... és akkor tudsz továbblépni a helyes irányban.

(pl. figyeld csak meg, hogy mennyire képes konfrontálódni apa a lányával. Figyeld meg!)

Az ERŐ legyen Veled!

2019. ápr. 26. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!