Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt elmondani a véleményemet?
Az egyik barátnőm sok év társtalanság után végre talált magának egy jó megjelenésű, korban hozzáillő, rendes srácot, aki lovagias és tényleg megtesz kb. mindent azért, hogy a kapcsolatuk jól alakuljon. Az egyetlen gond, hogy közel negyven évesen nem tud sok mindent felmutatni, mert a gyerek és fiatal kora nagyon nehéz volt, gyakorlatilag a 0-ról indult, mindenféle szülői támogatás nélkül, és mivel sok lelki nyavalyája van, elég sok pénzt költ pszichológusra is. Kb. fél éve járnak a barátnőmmel, én is ismerem, és rendesnek tartom.
Barátnőm pár napja kiborult, mert a srác elmesélte neki, hogy fiatalként nem igazán tudott közeledni a lányokhoz, és az első (amúgy egyéjszakás) kapcsolata egy lányos külsejű fiúval volt. :S Azt is elmondta a barátnőmnek, hogy ez része volt az útkeresésének, de nem érezte jól magát abban a kalandban, és rájött, hogy ez nem az ő útja. Később volt egy-két barátnője hosszabb-rövidebb ideig, majd jött a barátnőm, aki állítólag a "nagy Ő" a számára.
Amikor ezt a sztorit elmondta a barátnőm, meglepődtem, és egyből kibukott belőlem, aminek vszínűleg nem kellett volna: hogy én akkor, amikor először találkoztam a sráccal, egy-két furcsa gesztusa miatt melegnek hittem. :( Barátnőm azóta mintha neheztelne rám, és folyton bizonygatja, hogy a srác nem meleg, és ezt az is bizonyítja, hogy magáról mesélt erről a húsz évvel ezelőtti kalandról, ami egyébként ki se derült volna soha. :(
Ti mit gondoltok? Akinek fiatal férfi létére volt kapcsolata másik férfival (állítólag azért, mert össze volt zavarodva, és nem volt előtte rendes férfi minta), de állítólag azóta se, és él-hal most egy nőért, az valójában meleg/biszexuális, vagy lehet hetero is, csak épp valóban össze volt zavarodva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!