Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy 1,5 évig tartó szexkapcsolatom, ami már párkapcsolat, mit érezhet?
Érzi, hogy fix puncinak jó leszel egy darabig még. Aztán majd talál mást idővel. Az lesz a szívás neked.
Magától azért nem gondolt kapcsolatra veled, mert szexre jó vagy, de töbre továbbra sem. Most úgy tesz, hogy igen, de ez csak műsor neked, hogy ne csesztesd, hanem inkább rakd szét neki.
A facebookon kirakott kapcsolati címke nem garancia semmire. Attól ő még ismerkedhet másokkal. És bizony így is lesz nő, aki lefekszik majd vele. Ezért tudnak csalni a pasik, mert a nők egyrésze fekszik még így is és örömmel. Lehet megsértődni a nememnek, de ez bizony így van. Különben nem lenne tele megcsalásos kérdésekkel a gyakori is,meg a valóság is. Röviden kérdező, nem vagy biztonságban eme a pasi mellett sem, és nem is leszel. Ne áltasd magad.
Nagyon tudja itt mindenki a tutit!
Kérdező, jah valószínűleg annyira nem szerelmes a srác, de csak lát benned fantáziát kapcsolatra. Én nem gondolnám, hogy csak trükk, hogy békén hagyd ezzel, meg így is úgy is megcsal blabla, szerintem ugyanannyi százalék esély van erre, mint bármely más helyzetben. 1,5 év alatt akár meg is komolyodhatott, ahogy te is.
Én inkább azon aggódnék, hogy az aggályaimat miért nem merem vele megbeszélni, ha már kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!