Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Áldás vagy inkább átok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áldás vagy inkább átok, ha egy nő szexmániás?

Figyelt kérdés
Mindkét félre értve. De olyan szinten, hogy kijelenti, hogy neki azért kell szexelnie, mert különben beteg lesz. Itt nem érezheti úgy a másik fél, hgy nem is őt kívánja, csak az a lényeg a nőnek, hogy meg legyen dugva? Mennyire veszik az ilyen nőt komolyan?
2019. ápr. 22. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én libidóm is magas, mondjuk ahhoz képest, amit itt olvasok, mégse... :D Nekem heti 3-4 is elég lenne. Nekem az orgazmus mellett még egy szeretet érzést is ad a szex... és ja, nem nagyon bírták ezt bennem az exeim. Én szeretek róla beszélgetni is, mindennap megbeszélném a partneremmel, ha nem tudunk találkozni, hogy mit csinálnánk egymással. Amikor lakásba érünk, egyből letámadom. De nem szeretik :/

Köszi a privátot, de senkinek sem válaszolok... :D

23/L

2019. ápr. 22. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb baj, hogy ilyen esetben a pasik egyszerűen teljesítmény-kényszerbe esnek, s a napi megfelelési kényszer monotonná teszi az amúgy varázslatos szexet is.

A legnagyobb szerelmet is megöli a monotonitás, az unalmas megszokás.

2019. ápr. 22. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!