Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áldás vagy inkább átok, ha egy nő szexmániás?
Legtöbben azt mondanák áldás.
Szerintem pedig csak akkor áldás ha olyat találsz akivel megegyezik a mennyiség iránti vágyad.
2019. ápr. 22. 11:39
Nekem volt ilyen barátnőm elöször nagyon jó volt de utána már nyűg volt napi 3x-4x kellet sexelni és legalább 1 órát. Nem lehetett vele összebújva egy filmet megnézni vagy akármit csinálni mert folyton sexelni kellet vele. Nehéz volt vele tartani az iramot és 4menet után már fájt a farkam. Aki azt mondja hogy áldás vagy nem tudja mit beszél vagy nem volt ilyen barátnője.
2019. ápr. 22. 11:43
Ez nem egészséges. Ha azt mondja, “különben beteg lesz”, akkor elképzelhető hogy valamilyen érzés, gondolatok elől menekül inkább, amit a pillanatnyi örömmel próbál elfojtani. Leggyakrabban ez mögött vagy szervi (agydaganat, rendellenes keringés, stb), vagy pedig pszichológiai rendellenesség húzódik (ez a gyakoribb: trauma érte, zaklatták, molesztálták, depresszió, szorongás, stb), és ezt mindenképp ki kell vizsgáltatni. Ez nem vállalható sem az egyén, sem a partner, sem a kapcsolat szempontjából. Eleinte lehet imponál annak, aki nem tudja, mivel is jár ez.
2019. ápr. 22. 11:53
Jónak tartom nekem volt ilyen párom de hasonló bajom volt vele mint a 2esnek. Így én mondtam neki ha annyira szexelni akar kerítsen magának még valakit. Ment egy darabig nem emiatt lett vége
2019. ápr. 22. 11:53
Egy FÉRFI TUDJON TELJESITENI
2019. ápr. 22. 11:57
Miert pontoztatok le a harmast? Ez egy valos BETEGSEG, jol irta...
csak azert mert azt hiszitek hogy kepesek lennetek egesz nap szexelni... kisgyerekek vagytok.
[link]
2019. ápr. 22. 12:07
Áldás, HA, a szeretőd.
De barátnőnek, feleségnek, élettársnak...na azt 1 pasi nem bírja farokkal.
2019. ápr. 22. 12:41
Nekem áldás lenne. Akár feleségnek is.
2019. ápr. 22. 12:56
Nem vagyok mániákus, de sokkal magasabb a libidóm, mint az atlag. Egy pasi sem volt, aki hosszú távon bírta volna az iramot. Férjnél vagyok, hűséges, de nappnta kétszer maszturbálok, kb a családi béke érdekében.
31n
2019. ápr. 22. 13:24
A mánia mértékétől függően lehet jópofi is, de leginkább egy Isten-csapás!
Szerintem mindenből rossz a véglet, így ebben is.
Volt benne részem: könnyebb volt megjegyezni hogy mikor nem dugtunk, mint azt hogy mikor.
Állandóan csak a szex volt a táma: liftben, taxiban, vendégségben, strandon és bárhol, mert állandóan kívánós volt - orvosnál is voltunk, de nem sokat segített.
2019. ápr. 22. 13:55
Kapcsolódó kérdések: