Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan rázzam le? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le? Esetleg akinek volt tapasztalata segítsen.

Figyelt kérdés
8 hónappal ezelott megismerkedtem egy török sráccal. Együtt voltunk,talalkozgattunk egy ugye megtortent az is. Szerelmes voltam. De most már nem akarom őt mert talalkozgatott mas lanyokkal meg irkalt is többnek ami nem meglepo a torokoknel. Ez nem tetszett eleinte probaltam felhívni a figyelmet hogy nem nagyon fogom eltűrni sokat is veszekedtem vele emiatt. Ő folytatta. De mikor osszevesztem vele es tiltásig fajult a dolog erőteljesen keresett es anyumnak irkalt hogy en beszeljek vele,,hivta is. baratja is hivott engem es anyum emiatt hogy beszeljek vele mert szeret engem. Ez megtortent mar parszor. Most is direkt ossze vesztem vele. Meg tobbszor is mostansag. De hiaba.. nem beszelunk 3 napig ha veszekedes van es ujra jelen van. Akarmit teszek mondok akkor is csinalja.. letiltana feleslegesnek tartom mert mind hiaba mindent meg fog probalni hogy ujra beszeljen velem. Csak nem értem miert ha van több? Nem értem a törököket.. nem is akarom.. de megis mit tegyek hogy megutaljon vagy le akadjon rolam?
2019. ápr. 21. 20:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyire agyoniskolázott vagy, hogy másokat le tudsz szólni, akkor hogy keveredtél ilyen helyzetbe amikor borítékolható volt a végkimenetel? :D

Egyébként ilyenkor nem kell kimenni a ház elé, ha pedig nem tágít, akkor ki kell hívni a rendőröket. Mellesleg valóban számcsere, aztán hiába kéri el a haverja telefonját, nem tud min hívni.

2019. ápr. 22. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!