Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak szól, kinek volt már olyan barátja hogy állandóan féltékenykedett. (lent)?
Figyelt kérdés
Ki volt már olyan helyzetbe hogy a barátja mindig féltékenykedett,mindig tudni akarta hogy hol vagy?Most én egy olyan kapcsolatba vok már több mint 3 éve hogy a barátom mindig féltékenykedik,tudni szeretné hogy hol vagyok,ha mondom neki hogy a barátnőmmel vagyok akkor nem hiszi el,azt is megszabja hogy milyen ruhába megyek,egyszerűen azt várja el hogy egész nyáron a szobába üljek!!Ti ha voltatok ilyen helyzetbe akkor mit tettetek,vagy mit tennétek egy ilyen helyzetbe?(18 éves leszek)2010. júl. 5. 16:25
1/6 anonim válasza:
Az első amit tegyél meg: szakíts vele. Ez az ember beteg, pszichológusra van szüksége és nem egy nőre, bármilyen rossz ezt hallani:S 18 évesen meg pláne ne fecséreld az időd ilyenekre... nem értem, eddig miért nem tetted meg.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy idővel változik, de nem az előnyére.
3/6 Csapagygolyo válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani hogy állandóat féltékenykedtem...Fűre fára de télleg...=S
és most eléggé tönkre b*sztam a kapcsolatunkat...
Meg csalt...visszafogadtam...de most ismét csak a megcsalás van terítéken...ez csak egy példa h nálunk hova vezetett a féltékenykedés...jah igen És az Örületbe kergettem a Bnőmet...vagyis a megcsalásba...
17/F
4/6 A kérdező kommentje:
17:53
Engem is mindig megvádolt hogy megcsaltam,mindig azt kérdezte hogy meg-e csaltam...És a napokba megtettem,egy fiúnak adtam a szájára puszit,most lehet rib@ncozni,de nem bántam meg!!!!
2010. júl. 5. 18:11
5/6 anonim válasza:
Ő akar neked megmondani mindent... :S Volt egy ilyen barátom és szakítás lett a vége mert besokaltam, h otthon kellett ülnöm a szobámban és még a barátaimmal sem lehettem :S
6/6 Csapagygolyo válasza:
De megváltoztam...és most egyedülálló vagyok.:/
Csajok jelentkezését várom.:P :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!