Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre írjak neki vissza?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete lett vége mindennek köztünk miattam.Pénteken mentem nyaralni és előtte nap írt nekem vipen levelet h jó nyaralást meg h érezzem jól magam és azóta leveleztem vele.de semmi komoly nem volt amit ő írt vna vagy én. ma meg ezt írta:"értem nah m1 eszembe jutott egy két dolog szal haggyuk rá a beszélgetést majd egyszer ha megtok bocsájjtani akkor talán beszélhetünk még szijjahhh!!!" ettől most kész lettem 1 kicsit én még akarok tőle vmit és nem birom ki h ne beszéljünk addig amíg nem megyek haza:S Lécci segítsetek mit írjak neki vissza? Én vmi olyasmire gondoltam h azt írom vissza h nem ezt akartam:(2010. júl. 5. 15:08
1/8 anonim válasza:
Ha szereted és szeretnéd vele ujra kezdeni, akkor legyél hozzá öszinte. Nem tudom mi miatt szakítottatok de biztos vagyok benne hogy helyre lehet hozni. Mond el neki hogy mennyire szereted és hogy szeretnéd vele ujra kezdeni, ha te rontottad el akkor kérj tölle bocsánat és írd le neki azt amit te is írtál hogy nem ezt/így akartad. De ne hisztizz mert attol kibirnak akadni a pasik.
2/8 Timi: ) válasza:
Akar még téged,és a te reakciódat várja hogyan lépsz,rajtad múlik,ha akarod folytatni írd meg neki,ne hagyd kétségekben,az neki sem jó,meg neked sem,kicsit akaratoskodni próbál,de nem megy neki,hisz keres,szeret téged,hiányzol neki!Ilyesmire gondoltam válasznak:
-ha otthon leszek megbeszélünk mindent,tudod hogy nagyon kedvellek,sokat gondolok rád,nem tudlak elfelejteni,pár nap és megbeszélünk mindent,addig vigyázz magadra puszil :xy."
23/L
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. júl. 5. 15:19
4/8 anonim válasza:
ami nem megy azt nem kell eroltetni..
5/8 A kérdező kommentje:
már itthon vok és bocsánatot szeretnék tőle kérni csak nemtom h mit írjak neki mert ha csak annyit írok neki h bocs sztem avval nincs elintézve a dolog csak utánna mernék vele talizni amint visszaírta rá h már nem haragszik:)
2010. júl. 13. 22:56
6/8 anonim válasza:
mivel konrétumokat nem közöltél így a tanács adás nehézkes, de már kaptál egy jó választ azt nyugodtan másold be és írd bele bővebben a problémát, ennél jobbat tudsz.
8/8 anonim válasza:
Nem erőltessük rá másra az akaratunkat. Bármennyire is hisszük azt, hogy az jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!