Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak velem bánik rosszul minden férfi?
A volt barátom szakított velem. Azt mondta maradjunk csak barátok. Én meg csak úgy faképnél hagytam. Miután hazaértem azt írta hogy nem akar nekem szenvedést okozni, sajnálja a döntést, és hogy nem tudtuk megoldani a gondjainkat.
Mindezt egy pár hónap után, pedig azt mondta mindig hogy szeret.
Mondott nekem bántó dolgokat mint pl. falatozna a testem egy részéből. Azt mondta hogy a volt barátnője akivel előttem évekig együtt volt, hogy neki sose mondott hasonlót sem, mert akkor ő kiakadt volna ezen.
Ha egy pasi rosszul bánik veled, az pech (a sztorid alapján ez van)
Ha kettő, még az is csak szerencse kérdése.
Ha rendszeresen az összes, akkor ideje magadba nézni, hogy miért mindig ilyen pasi mellett kötsz ki. Mi alapján választod a párodat. Ha rendszeresen egyforma férfiak vannak csak az életedben, az nem a férfiak vagy a szerencse kérdése, hanem te választasz mindig egyforma pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!